molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Saját szarán röhög a Tv2

2008.10.09. 16:35 mista

Lassan egy hónapja nem történt itt szinte semmi, ám ennek meg van az oka, ha minden jól megy hamarosan majd meg is mutatom, de egyelőre még titok, addig viszont még lesznek hosszabb kimaradások. Az elmaradt, de beígért SZIN-beszámolókat remélem, már nem várja senki, a fesztivál egész jó volt, viszont nem volt kedvem megírni és úgy döntöttem, mivel évek óta először van erre lehetőségem, ezért most kiélvezem a helyzetet. Ezen kívül az elmúlt hetekben nyilván egy rakás mindenről meg lehetett volna emlékezni itt, köztünk egy csomó valóban fontos dologról, ám ezek már menthetetlenül a feledésé lesznek és most sem valami komoly dolog miatt töröm meg a csendet, csak gondoltam, illene már rakni ide valamit és ez ráaadásul épp aktuális.

Ennyi szolgálati közlemény után térjünk a tárgyra.

Van a Tv2-nek egy új műsora, az a címe, hogy Tíz faktoriális, bár lehet, hogy csak Tíz! Arról szól az egész, hogy a műsor készítői nagyjából találomra fognak a bulvárvilágból tíz semmirekellőt és jól kicikizik őket a Story- és Blikk-címlapok másik néhány szerencsétlenjének segítségével. Konkrétan úgy kell elképzelni, hogy például Bódi Margó mondja meg, miért és mennyire gáz Balázs Pali és hasonlók. Szóval komoly vállalkozásról van szó, ami mellett nehéz elmenni szó nélkül, pláne azért, mert egyébként lehetne ez az egész tök jó is, csak a fene se érti, hogy miért azok cikiznek, akik.

Végignéztem ennek a műsornak a legutóbbi részét, amiben a stílusteremtő sztárok igen erőltetett tízes listája volt terítéken. (Persze nagyjából a műsor összes szereplője megállapította az összes helyezettről, hogy vélhetően egy követőjük sem volt, tehát igazából semmiféle stílust nem teremtettek, egyszerűen csak rémesen gagyi az, amit csinálnak, vagy az, ahogyan nem csinálnak semmit, de hát ez most voltaképp mellékes.) A lista élén a Zámbó család végzett, akik most marhára fel vannak háborodva és hangosan verik a mellüket, sőt, fenyegetőznek, amiért szerintük a szemét csatorna meggyalázta halott testvérük emlékét. Távol álljon tőlem, hogy védeni kívánjam a Tv2-t, vagy ezt az igen gyenge színvonalú műsort, ám ami vitathatatlan, az vitathatatlan. A műsor nem a halott énekesről szólt, Zámbó Imre, aka Jimmy testvérei pedig valóban az egyik legszánalmasabb banda, akiket valaha képernyőre engedtek Magyarországon. A megélhetési Zámbó-testvérek, akik abból húznak hasznot, hogy meghalt a testvérük. Persze pont a Tv2 az, aki ebben bőszen asszisztált annak idején, sőt, még mostanában is, mint ahogy a listában szereplő egyebek esetében szintén, úgyhogy itt be is zárul a kör, mi pedig nézhetjük, ahogyan a csatorna kiröhögi a saját szarát.

Nem akarom nagy szavakkal zárni, de nagyjából itt tart a kereskedelmi televíziózás Magyarországon. Csudálatos.

23 komment

Címkék: média kritika tévé hülye mistablog

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr6705351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W Joe 2008.10.09. 17:08:03

Szerintem vicesebb lenne, ha egymást cikiznék ki a Tíz faktoriális meghívott sztárjai. Akkor lenne talán Mounikasós veszekedés, hajtépés, boksz is benne.

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.10.09. 17:20:33

Hasonlókat lehetne írni a Celeb vagyok-ról. Szerencse, hogy a híradót leszámítva messze elkerülöm a tévét.
Üdv,
amitlatok.blog.hu/

Wattafing 2008.10.09. 17:49:08

Nem mindegy,hogy mi van a tv2-n,vagy a többin?Mindegyiken csak a tudatos népbutítás folyik.Ez egy politika és a politikusok csinálják azért.mert a buta embert könnyű manipulálni.Ez is a globalizáció.Messze el kellene kerülni a televíziókat és újra elővenni a könyveket,társasjátékokat.Sajnos a következő nemzedék még butább,primitívebb lesz,ha nem teszünk érte semmit.Visszatérve a cikkre,nagyon szomorú,hogy ilyen egyszerű,primitív emberek egyáltalán ismertté válhatnak.

bela3 2008.10.09. 18:12:52

Kedves wattafing!
a buta és manipulálható ember akiről értekezel éppen te vagy!
ekkora baromságon épeszű ember csak mosolyog, méghogy a politikusok csinálják, hahaha.
pénzről szól az egész ha nem vetted volna észre.
kevesebb csurkát kellene fogyasztanod hetente:))

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.10.09. 18:37:54

Nem nézem az ilyen fosokat, de éppen abban nem látok problémát, ha valaki (legyen az akár kereskedelmi tévé) megengedheti magának, hogy saját magán röhögjön. Szerintem ez pont így van jól.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.10.09. 18:52:30

nana, a tv2 nem saját magán röhög, hanem azokon a bulvárszereplőkön, akiknek a létezése többek között - sőt, bizonyos esetekben leginkább - neki köszönhető. de ez a műsorban semmi hangsúlyt nem kap. úgyhogy nem önirónia ez, azzal valóban nem lenne gond.

seggfej 2008.10.09. 18:54:01

Most komolyan láttam már mindenféle fikát mindenféle műsorról. DE! KOMOLYAN, MÉRNEM BESZÉL SENKI ERRŐL A KIVÉTELESEN IRRITÁLÓ szőke csajról aki vezeti a műsort??? Belenézett egyáltalán itt valaki? Olyan szinten felbassza az idegeim az a hangsúly ahogy beszél (olvas) hogy az fenomenális. Ritka idegölő ez a nő. Ja és még azt is hiszi magáról hogy jól néz ki..

Mr. Finger 2008.10.09. 18:59:10

Annyiban en sem ertek egyet wattafing-el, hogy a mostani felnovekvo generacio mar alig nez tevet, mindenki az interneten log, ahol viszont szabadon valaszthatja meg a kepessegeinek megfelelo tartalmat. :)

(a cikk nagyon jol van fogalmaza amugy, tobbet fogom e blogot olvasni;))

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.10.09. 19:10:25

seggfej: na igen, de hát az már régen kiderült, hogy nem jó, ha színészre bízzák a műsorvezetést (főleg ha nem is túl jó színészre), hiszen nem műsort fog vezetni, hanem azt fogja játszani, hogy műsort vezet. csak ez még a tv2 számára nem világos, úgy tűnik.

mr. finger: hát, te is pont jókor találsz ide :D nem ígérem, hogy mostanában túl sok poszt lesz itt. bár, ezt még magam sem tudom biztosan, szóval nézz majd ide néha :)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.10.09. 19:15:59

Ilyen értelemben viszont nem saját maga röhög saját magán, hanem az egyes "tesrészei" más "testrészein". Szerintem ez még mindig bőven jobb, mint valamiféle merevarcú gondolatrendőrség.

.Tomoo 2008.10.09. 19:22:02

Bakker, én is azt hittem, hogy Tíz faktoriális a címe.

Kiváncsi 2008.10.09. 20:17:20

OFFTOPIC leszek:

Egy 1 perces kérdőív, légyszi töltsétek ki. Köszi.

www.FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=2ldv3m2jwzt37c6491376

alapos 2008.10.09. 20:33:32

Sziasztok!

Basszus, felkeltette a kíváncsiságomat, ki a műsorvezető????? Megnéztem, így sem tudom. What the fuck is Szorcsik Viki??????

South Parkot a népnek!

Candy Single 2008.10.09. 21:00:14

Nahát! Ez a szar nem csak az én szememet csípi? Épp a napokban emlékeztem meg erről a színvonalas(sic!) műsorról és az egyik állandó celeb(sic!) szereplőjéről.. Íme:

candysingle.blog.hu/2008/10/06/debreczeni_zita_agyat_vesz

Nino 2008.10.09. 23:22:00

Én nem láttam a műsort.

Barnabás 2008.10.10. 07:18:42

A kereskedelmi média ilyen az egész világon.Érdekes,hogy az a kevés kulturált,művelt,felelős döntéshozó ezt eltűri.Egyébként a műsorban az a Szürcsög vagy Szortyog Viki volt a legjobb,mármint vizuálisan.

lacka 2008.10.10. 08:21:48

Isteni régi sorozatok mennek mostanában a Filmmúzeum-on, meg időnként kitűnő Louis de Funes filmek az Europa-n, vagy hogy hívják mostanában. Ez jut nekünk...

Preis · http://www.glasso.hu 2008.10.10. 08:44:55

Ez a műsor is egy külföldi koppintás! De ott kvázi ismeretlen színészek, kritikusok és újságírók beszélik ki az IGAZI sztárokat...Amerikában ennek legalább van értelme! Itt? kb. 30-40 ember forog folyamatosan! Elég hamar vége lesz a műsornak....szánalmas

zenész 2008.10.10. 08:54:01

..ha valaki fikáz valami, mi a szarnak nézi?? ha meg nézi, ne fikázza.
én nem nézem és egy vonást sem pazarolok rá

Enispilu 2008.10.10. 09:18:04

Drága polgártársaim! A kereskedelmi tv(ke)t én már csak híradó-időjárás adatok begyüjtésére tartom használhatónak. Na nem mintha az M1 csúcs lenne... de azt se nagyon nézem. Internet rulez!

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.10.10. 10:17:21

híradó és időjárás adatok? na ne viccelj. mire összerakják a híradójukat már egy darab új információt sem kapok tőlük az adott nap történéseiről. pont azért, mert "internet rulez!".

Petya 2008.10.15. 13:11:52

csak a TV"-ről ugrott be nekem, hogy beírjak ide. tegnap az indexen láttam a címlapon, hogy "szombaton rekord nézettséget vonzott a megasztár" erre este bekaccsolom a trévét, s az aktívban ugyanezzel konferálták be a megasztár-tagok aktuális nyűgjeit... szinte vártam, hogyha vmi jót írnak, akkor kapásból tömjénezik magukat. ocsmány-undorító, gyomorforgató. persze ez privát vélemény, de mégis... egyáltlaán az csoda, hogy valamelyik csigatévés műsor megüti azt a szintet, hogy éppen nem bukik meg. hosszasan sorolhatnám az elbaltázott és elhalt próbálkozásokat...
süti beállítások módosítása