molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Szerintem a SZIN

2007.08.27. 22:40 mista

Angyali szerelő - A nulladik nap

A komoly tömegjelenetek, a rossz hangtechnikával küzdő Ákos, a szakadó eső, a hosszú sorok és egyéb kellemetlenségek ellenére jó volt a hangulat a nyár utolsó nagy bulijának kezdetén.

Itt voltak a tankok! - Az első nap

Elmaradtak a nulladik nap tömegjelenetei és már nem volt gond a beengedéssel meg a hanggal sem a SZIN első napján. Megnéztük a Tisza Gyöngye Retrót, meghallgattuk a Belgát és egy kegyetlenül jó Tankcsapda koncerten is jártunk.

Hángri vagy Hángöri? - A második nap

Hétvége lévén az eddiginél is nagyobb tömeg, lassú kiszolgálás, hosszú órákon át dumáló Badár Sándor, Lovasi hobbizenekara, Emil.RuleZ!, PASO, Másfél, ColorStar és egy tisztességes brit popzenekar tisztességes koncertje a nagyszínpadon.

Stop The Rock - Az utolsó nap

Az utolsó napra kiderült: sehol nem lehet gyorsan sörhöz jutni a SZIN-en, úgyhogy biztos, hogy az idei fesztivál látogatottsága simán meghaladja a tavalyit. Szombat este talán a korábbinál is jobb hangulat volt a Partfürdőn.

Szólj hozzá!

Címkék: zene kritika koncert buli szin

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr81150716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása