molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Peti, a bőrkabát és a diszkó

2007.12.15. 10:55 mista

A történet mostanra nagyjából bejárta a teljes magyar webet, lassan már el is felejtettük, ám most itt a folytatás, ami legalább olyan élvezetes és tanulságos, mint a korábbi volt (a linkelt oldalon legalul), és ha lehet és egy mód és lehetőség van rá, ez sem lesz kisebb siker..!!

4 komment

Címkék: hülye haha nyelv nahát

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr75264701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomoo 2007.12.15. 11:10:56

Nem vagyok olyan biztos abban, hogy ezt tényleg ő írta. Mármint Peti. Lehetett akárki, aki folytatást várt a történettől, lehetett a Szing egyik dolgozója - hogy Petit nevetségessé tegye vagy szórakoztassa a jónépet -, de lehettem akár én is vagy mista is.
Mindenesetre, ha ez a sok emil tényleg Petitől származik, érdemes megfigyelni a szó- és írásjelhasználatát..!!?

Persze szingbe ne azért ne járjunk, mert ellopják a bőrkabátunk, hanem azért, mert szar. Ezt mindenki tudja, de mégis odajárnak. Ettől sikeresek csak. (vagy mert nincs más? vagy mert igénytelenek az emberek és tékkájót hallgatnak?)

atitata · http://egysegedmunkasemlekei.blog.hu/ 2007.12.16. 11:06:28

Én csak azt sajnálom, hogy ilyen idióták élnek a világon. Bár,. ha nem lennének, akkor kin röhögnék? Hmmm....
Aki meg ilyen szar diszkókba jár, és ott akar menőzni, az viselje menő módon a következményeket, és ne hisztizzen. Ha már a diszkóhoz felnőttnek érzi magát, akkor ne ugasson taknyos buzi módjára:)))

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.12.18. 01:00:16

tomoo: szerintem semmi okunk kételkedni abban, hogy az összes levél egy embertől származik. nyilván megnézték milyen címről jött az első és aztán a többi. ha viszont mégis kamu, akkor - pont emiatt - csak a sing kamuzhat, de nekik meg mi okuk lenne erre? az első levél sikerét meglovagolva így akarnának ingyenreklámhoz jutni? kétlem.

de akár kamu, akár nem, én jót röhögtem rajta, legfőképp a srác stílusán.

ami a singet illeti, szerintem rettentő sokan azért járnak oda, mert nincs még egy akkora klub szegeden, sok a jó csaj és mert sokaknak - nem kevés alkohol után, vagy épp anélkül is - bejön az a zene, ami ott szól.

ennek ellenére igaz, hogy az oda járók nagy része, amellett, hogy oda megy, szidja is, és szarnak mondja. többek között az előbb leírtak miatt, valamint mert pusztán csak azt a tipikus magyar mentalitást gyakorolják, miszerint ahelyett, hogy beismernék, hogy igazából csak lusták valami jobb után nézni, valami jobb miatt esetleg utazni, a saját szórakozásukat igényesen megszervezni, inkább siránkoznak, hogy nincs más, meg hogy valójában nem is ők tehetnek arról, amiért szar helyen buliznak szar zenékre.

tudod, ez pont olyan, mint amikor valaki egész nap csak azt a zenét hallgatja, amit a kereskedelmi rádiók játszanak, néha szidja is őket, de tökéletesen lusta egy másodpercnyi időt is szánni arra, hogy valami jobb után nézzen. aztán idővel ezek az emberek elfogadják a szart is és végül egész jól elvannak szar szórakozóhelyeken, szar zenékkel, de ezt beismerni sokan maguknak is képtelenek, másoknak meg pláne.
süti beállítások módosítása