molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Szerintem a SZIN ICE

2008.01.01. 19:30 mista

Mindenünk megfagyott - SZIN ICE, első nap

Bárhova, csak valahova, ahol meleg van! - mondta mellettem a bejáratnál egy tizenéves leányzó, de a bulivillamosnak nevezett óránkénti járat csak utazásra volt alkalmas, melegedésre nem. Az SZKT és a szervezők - nyilván jól megfontoltan - nem az újabb, fűtött villamosokat indították útnak, hanem a nagyjából Krisztus előtt négyezerből származó, nyekergő, csattogó, kattogó őskövületeket, amiken kapaszkodni is csak akkor érdemes, ha van kesztyűnk, vagy ha idén már nem akarunk onnan elmozdulni, hiszen fél perc alatt odafagyunk a valaha kapaszkodónak gyártott fémcsövekhez.

Jobb klíma, jobb buli - SZIN ICE, második nap

Hajnal háromkor az előző naphoz hasonlóan szintén a bulivillamosnak nevezett őskövülettel hagytuk el a jégpályát, ám - és ez mutatja legjobban talán a két nap közötti igen erős különbséget - míg szombaton ekkor már velünk utaztak a jegyszedők is és gyakorlatilag alig maradt bulizó a jégpályán, addig vasárnap este még jócskán tartott a buli a SZIN ICE-on.

A szilvesztert máshol töltöttem - SZIN ICE, harmadik nap

Éppen ezért nincs is beszámoló. Boldog új évet!

8 komment

Címkék: zene kritika koncert buli szin

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr29281271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hogzilla 2008.01.02. 19:54:51

a szokásos "nyaljunk be kritikusan" szöveg egy cseppnyi tóta w utánérzéssell megspékelve...

Tomoo 2008.01.03. 19:37:15

látod mista most megkaptad. elolvasom, aztán eldöntöm h igaz-e vagy sem.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.01.04. 10:51:56

na tomoo, eldöntötted? igaz? :D

amúgy meg sem lepődök az ilyen véleményeken. ha valamiről leírod, hogy szar, akkor az a baj, hogy fanyalgó fasz vagy, ha pedig megírod, hogy jó, akkor meg nyalsz, te geci. bár jelen esetben azért tényleg kíváncsi lennék, hogy a nyalás hol jelenik meg. persze tuti, hogy nyalok, aki ezt gondolja nyilván jól összerakott elmélettel is rendelkezik arról, miért érné ez meg nekem. pláne anyagilag :D

ami a worluk utánérzést illeti: tipikus duma. tipikus duma azoktól, akik annak idején tóta megjelenésével eszméltek rá arra, hogy lehet a dohos, szúrágta frázisokon kívül más hangnemben és nyelven is írni, akármiről. azóta bárki, aki meg meri ezt magának engedni, az tóta-epigon szeirntük. holott worluknak is bőven megvannak az elődei, sőt, társai, csak ezek a rendkívül olvasott ifjak őket már nem annyira ismerik, mert velük nem feltétlen lehetett találkozni az index címlapján, hanem esetleg újságoshoz kellett menni értük stb. (abba pedig már csak a miheztartás kedvéért sem megyek bele részletesen, hogy hány ilyen "tóta w utánérzés"-sel írt cikket tudnék előhúzni a saját archívumomból abból az időből, amikor még tóta w árpád nevét gyakorlatilag szinte senki sem ismerte. biztosan már akkor is árpi szellemében írtam :D)

VV 2008.01.05. 16:28:35

Te mekkora egy habi vagy...

Tomoo 2008.01.09. 23:14:53

Remélem ne én vagyok a f@asz és a habi.
Amúgy tényleg elhitted, hogy majd elolvasom? HÁ-HÁ!

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.01.10. 00:00:20

te azért vagy fasz, mert úgy írod a faszt, hogy f@asz. amúgy ja, elhittem.

Tomoo 2008.01.12. 08:44:51

valami hiba kerülhetett a rendszerbe, én ugyanis nem azt írtam, hogy f@asz. én nem úgy írom, hanem úgy, hogy f@asz.
süti beállítások módosítása