molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Kitekintő 2.0: Szemle - Fontos/Vicces/Érdekes

2008.04.12. 12:40 mista

Van itt ez a doboz oldalt, korábban nem volt ennyire szem előtt, meg kicsit más volt a neve és a koncepció. Annakidején már itt elmondtam, hogy mi is ez, ami nagyjából még most is érvényes, de ismétlés a tudáshangya (plusz változott néhány dolog), úgyhogy most újra.

Sajnos vagy sem (döntse el a Nyájas Olvasó), ezt a nyavalyás blogot írni mostanában nincs érkezésem, persze olvasni (híreket, cikkeket) sem sok, de arra még valamivel több, és mivel azt gondolom, ami engem érdekel, talán azokat is, aki itt nézelődnek, az érdekesebb olvasmányaimat linkelem ebbe a dobozba. Általában aktuálisakat, de van, hogy találok valami régebbit, amit eddig még elkerülte a - természetesen egyébként mindenre kiterjedő - figyelmemet, és olyankor az is oda kerül. Azt gondolom, ez sokkal sűrűbben fog frissülni, mint az általam írt tartalom (ha majd ez egyszer nem így lesz, rohadtul boldog leszek), úgyhogy ha nincs új poszt, a dobozra akkor is érdemes ránézni.

Ami a linkek kihullását illeti, eddig az volt a rendszer, hogy egy új automatikusan letaszította a legrégebbit, ám ez mostantól nem így van: új link érkezésekor a régebbiek közül azt törlöm, amelyiket legkevésbé érzem már fontosnak, vagy már egyáltalán nem aktuális stb.

Gondoltam, szólok.

Szólj hozzá!

Címkék: szemle mistablog

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr15422366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása