molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

A nap kérdése - Lakótelepi ghettoblaster

2008.05.22. 16:55 mista

Vajon van-e az alábbinál viccesebb lakótelepi életkép?

Átlagos nap, átlagos délután. Az ablak alatt, lenn a téren megjelenik három-négy bőgatyába, valamelyik NBA-csapat mezére emlékeztető kinyúlt pólóba és fehér edzőcipőbe bújt nagyon laza, 17-18 éves fiatalember. Némelyik fején egészen szemöldökig húzott kötött sapka (hőmérséklet nagyjából 26,4 Celsius-fok), másikén fejkendő, kezükben sör és cigi, az egyiknél pedig, hanyagul maga mellett lógatva, néha lóbálva, az életstílus elengedhetetlen kellékének számító, maximumra tekert, mainstream hiphoppot üvöltő ghettoblaster - helyett egy nagyjából ilyen konyhai cédésmagnó.

5 komment

Címkék: zene haha életmód napkérdése

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr30482610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV · http://balaban.blog.hu/ 2008.05.22. 20:50:30

Szerintem egyáltalán nem gázos. Ma hazánkban ez számít gettórobbantónak. Honnan a fenéből kapnál mást? Akkor sem azért vették mert menő volt, hanem mert olyat lehetett kapni.(mondjuk jobban szólt, mint ez)

Azt hittem, hogy legalább egy ilyennel jösz elő: retronom.hu/files/images/kepek/77/Sokolfeherveges.preview.jpg

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.05.23. 12:33:13

vv: én nem írtam, hogy gázos. azt írtam, hogy vicces. amúgy azért nem sokol van a képen, mert nem az volt a srácok kezében :)
egyébként az a posztból valóban kimaradt, hogy az életkép leginkább attól vált igazán viccessé, amilyen minőségben abból a kis konyhai vacakból szólt a 50 cent :D

Tyl3r 2008.05.31. 22:40:50

Direkt felkaptattam az eBay-re, hogy megnezzem, beszerezheto-e meg tisztesseges aru es allapotu ghetto-blaster, de ugy latszik, az megmarad a regebbi Fatboy Slim-klipek privilegiumanak. A jelenetet sajnos nem lattam, de meg elkepzelni is gyonyoru volt... :)

50 Centhez inkabb nem fuzok kommentart, hat mit hallgassanak, Jurassic Five-ot?

Most hirtelen belegondoltam, hogy a hip hop mellett vajon miert nem telepedett meg mondjuk a country Magyarorszagon - latom magam elott a cowboykalapban ucsorgo, olcso uveges whiskyt szorongato melankolikus fiatalokat a kockas ingben, amint a zajladabol arado Johnny Cash-re tekergetik a nyakukat (es aki sokkal jobb arc volt - vaganyabb eletvitelt tudott felmutatni, mint nehany kokemenynek mondott rocksztar).

VV · http://balaban.blog.hu 2008.06.02. 08:19:58

Nincs semmi gáz a 50centtel, fura is lenne ha mondjuk Vadim szólna a magnójukból. Bár azért az ilyeneknek inkább magyar kommersz hip-hopot kellene hallgatniuk, azt gondolom jobban megértik, mivel az ilyen nótáknak a lényege a keményítés, meg a villogás, mindenesetre eléggé szövegcentrikus a dolog. Ha ezt valaki nem érti, akkor mi a faszért hallgatja, persze lehet h vágják az amcsi bugyuta rap-slanget.

A country-s dologgal kapcsolatban, szerintem azért nem terjedt el, mert nehezebb beszerezni egy leszedált pick upot egy vadászpuskával, mint az elemes magnót.
süti beállítások módosítása