molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Mi legyen a megspórolt milliárdokkal?

2007.04.18. 13:50 mista

Elbuktuk a 2012-es foci-Eb-t. Sajnálom, tetszett volna, ha mi rendezzük.

Nem azok közé tartozom, akik olyan hiú ábrándokkal álltak ehhez hozzá, hogy ettől lehetett volna újra jó a magyar foci. Sokkal inkább kár, hogy ezzel hatalmas infrastruktúra-fejlesztési, gazdasági, és ha úgy tetszik, országimázs-javítási lehetőséget vesztettünk el.

Az első reagálók közül többen már arról ötletelnek, hogy mire lehetne szánni azt a minimum 100-150 milliárd forintot, amit így most megspóroltak nekünk.

Nekem is van egy javaslatom: egy jelentős részét szánják a lakosság és a robotok összebarátkoztatására, ahogyan azt Worluk megírta hétfőn. Egy másik részét fordítsák "a diák- és utánpótlássport fejlesztésére, valamint a szabadidősport támogatására és az olimpiai felkészülésre", ahogy azt az MDF javasolta ma. A harmadik - természetesen szintén jelentős - részét pedig adják nekem, amint azt én mondom most.

Előre is köszi.

Szólj hozzá!

Címkék: politika sport

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr5860311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása