molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Ilyen egy ötlettelen és gagyi médiahekk

2007.11.26. 21:10 mista

Nem kezdem el magyarázni, mit jelent a médiahekk kifejezés, egyrészt, mert biztos mindenki találkozott már vele, másrészt, mert aki mégsem, annak legyen elég annyi, hogy semmi köze a halhoz, amúgy pedig olvassa el itt.

Szóval valami ilyesmivel próbálkozott ma reggel a TV2-n Fekete "Én afrikai vagyok bazmeg" Pákó és egy Gerencsér Tamás nevű elsőfilmes rendező. Előbbit senkinek sem kell bemutatni, utóbbiról miután megnéztem debütáló filmje szájtját, csak annyit tudtam megállapítani, hogy rettentő komolyan vehető arc lehet, plusz úgy rémlik - komoly bulvárismereteimben kutakodva -, mintha ő lett volna az, aki elszerette Kiszel Tünde egykori nagy szerelmét, akiről kapcsolatuk során minden bizonnyal csak a naptárkirálynő nem vette észre, hogy milyen színekben játszik. Az illusztris páros hírnevükhöz méltóan oldotta meg a feladatot, így aztán azt gondolom, nem túlzás állítani, az idei év egyik legszánalmasabb, és legnevetségesebb médiaeseménye lett az övék, már ami a kertévék és bulvárlapok világát illeti.

2 komment

Címkék: média tévé videó hülye haha

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr59242940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norman Bates · http://szellemes.blog.hu/ 2007.11.28. 10:33:52

A bunyó is olyan volt mint ők! Langyos...
És nem volt ez megrendezve ugye? Mer nem is vigyorgott az az idióta barom a nagy lökdösődés elején? Ugye? Faszság.
Szerintem ez egy barom reklám a szar filmjének.
Pont a legjobb statisztákkal...

aranyhaj.blogspot.com 2007.11.28. 17:34:41

Á. Méghogy a legnevetségesebb... lesz itt még sok-sok vetélytárs. Hosszú lenne felsorolni :-)

aranyhaj.blogspot.com
süti beállítások módosítása