molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

A nap kérdése - Szopat az Index, vagy mi?

2008.05.11. 20:00 mista

Bár csütörtöki kérdésem az Index címlapjáig jutott, aminek köszönhetően néhány komment is érkezett hozzá (igen, Kedves Rendszeresen Ide Járó, De Kommentelni Lusta Olvasó, szerintem is gáz, hogy mostanában ez kell itt 15 darab hozzászóláshoz, úgyhogy embereld meg magad!), érdemi választ rá végül nem kaptam. Viszont mára újra látható az Indexen a quart.hu-ra mutató link, amin azonban mostanig még nem jelent meg újra a portál logója. Mindez egy kicsit új megvilágításba helyezi a csütörtöki posztot és egy újabb - pofon egyszerű - kérdést generál, amit viszont itt most nem teszek fel, hiszen szó szerint ott van a címben.

A csütörtöki kommentekben felvetett Havas-blog és a Webisztán a Quarttal párhuzamosan nem került elő (vagyis egész pontosan vissza a Velvet és az Index címlapjára nem).

Szólj hozzá!

Címkék: média index zene napkérdése

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr51464120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása