molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

A nap kérdése - Hol az új címlap?

2008.05.25. 16:35 mista


Elnézést kérünk a csökkentett üzemmódért, de május elejére olyan fantasztikus, vadonatúj belépőoldalt / blogmagazint / szórakoztatóközpontot találtok itt, hogy a Tarzan-jelmezbe öltözött Tóth Károly képviselő adja a másikat. Addig is jó blogolást és még jobb blogolvasgatást!


Hát köszi, az megvan. Viszont május eleje már elmúlt, lassan itt a legvége, és a blog.hu-n még mindig az a csonkolt, csökkentett üzemmódú oldal látható, aminek már régen nem kéne ott lennie.

Két lehetőséget tudok elképzelni: a fejlesztők nem szándékozzák meghazudtolni a jó magyar szokást és munkamorált, ezért a kitűzött céldátumhoz képest minimum egy hónapot késni kell, vagy - és nyilván ez a helyzet, de legalábbis tuti ezt mondanám, ha én lennék a blog.hu - tényleg annyira belemerültek az átalakításba, hogy ezekben a pillanatokban is éppen egy olyan brutálisan űberkirály belépőoldalt / blogmagazint / szórakoztatóközpontot fabrikálnak, aminek láttán nemcsak a Tarzan-jelmezbe öltözött Tóth Károly, hanem a zokogó Szili Katalin és az épp részegen egy punkbanda próbájáról érkező, jointot tekerő Fodor Gábor adja majd azt a bizonyos másikat, keményen.

Vagy így, vagy úgy, de a kérdés ugyanaz: mikor lesz már végre kész az új blog.hu-címlap?

4 komment

Címkék: média napkérdése

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr64486787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.25. 16:50:13

Helyükben folyamatosan javítanám a megígért dátumot,
de május elejére olyan fantasztikus, vadonatúj belépőoldalt / blogmagazint /
de június elejére olyan fantasztikus, vadonatúj belépőoldalt / blogmagazint /
de október elejére olyan fantasztikus, vadonatúj belépőoldalt / blogmagazint /

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.05.25. 17:07:23

ha nagyon nem tudják tartani, akkor én inkább azt írnám a helyükben, hogy legkésőbb mire euro lesz, addigra új címlap is :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.05.25. 18:44:58

Szerintem meg kész volt május elejére (az Index SOSE hazudik!), de ellopták a kommunisták/fasiszták/zsidók/románok/valakik.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.05.26. 23:39:50

ez igaz - de olyan tuti lesz, ha egyszer kész lesz, hogy feledni fogjuk a hiányát.
aztán lehet, hogy nem
és akkor mivan??
süti beállítások módosítása