molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Talán ezért nincs Gálvölgyi 60! az RTL Klubon

2008.06.15. 15:20 mista


Szomorú, vagy vicces, döntse el mindenki maga, de a Gálvölgyi János hatvanadik születésnapjára rendezett gálaest csakis egy isten háta mögötti humorcsatornán lesz látható, sehol máshol.


Írja mindezt Kiricsi a comment:comon, a hozzászólók jelentős része pedig hevesen anyázza az RTL Klubot, amiért - feltételezésük szerint - inkább huszadrangú senkihelyettesekkel foglalkoznak ahelyett, hogy ők adják a gálaestet. A maradék meg Gálvölgyit, amiért már rég nem humoros, vagy pusztán azért, mert egyáltalán létezik.

Nekem meg eszembe jutott egy másik megközelítés, meg is írtam oda, de most ide is kicsit bővebben, mert csak.

Gondolom, úgy volt vele az RTL Klub, hogy Gálvölgyit úgyis felköszöntik majd a ma este náluk látható Heti Hetesben cimborái. Jól elviccelődnek vele néhány percet, Bajor ugat kicsit fókahangon, Farkasházy elmond egy dögunalmas sztorit, ami Bonaparte Napóleontól indul, de valahogy Gálvölgyi lesz a vége, Hernádi affektál és nyöszörög aláfestésként, a híresen szerény ünnepelt pedig lesütött szemmel, kicsit zavarban megköszöni nekik a figyelmességet. Aztán ennyi elég is, a Poén!-on meg majd lemegy a gálaest és nézi, aki tudja.

Hiába is próbálom nem politikai oldalról megközelíteni, amint az említett posztot elolvastam, rögtön az jutott eszembe, hogy mivel feltételezhetően nem túl sokára (maximum két év) mindenképpen a Fidesz alakít kormányt, mostanában a nagy, országos kereskedelmi televíziók akkor járnak a legjobban, ha nem dörgölőznek lehetőleg egyik oldalhoz sem túl látványosan, pláne nem az MSZP-hez, sőt, kicsit inkább már a legnagyobb ellenzéki párt felé. Így aztán nem biztos, hogy szerencsés lenne főműsoridőben a köztudottan MSZP-vezérszurkoló Gálvölgyi hatvanadik születésnapját ünnepelni, mert az ilyesmire az új kormányok emlékezni szoktak. Ez pedig szerintem egy teljesen érthető hozzáállás.

Persze, lehet, hogy ez csak nekem jutott eszembe és senki másnak.

(Nekem meg tuti csak azért, mert állítólag egy full paranoiás, sőt vérbajos génhulladék zsidó vagyok, aki természetesen egy "TIPIKUS BESZŰKÜLT LÁTÓKÖRŰ, IDIÓTA (...) ÁLLANDÓAN GYŰLÖLKÖDŐ, KIREKESZTŐ, PESSZIMISTA FIDESZES BETEG" is egyben. Ja, és a faterom, úgy hallottam, munkásőr volt.)

50 komment

Címkék: média politika tévé mistablog bekomment

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr87521482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szvbrk 2008.06.15. 16:19:25

szerintem tuldimenzionalod. mint magat a hirt, mint a varhato reakciokat. kevesebb koffein

szvbrk 2008.06.15. 16:20:00

nem mint, hanem mind. bocs

Mindenki utálja az RTL Klub /TV2 duót 2008.06.15. 16:26:47

tényleg nem volt jobb dolgot mind ez a post ?

Bierkampf 2008.06.15. 16:32:36

Szeretem gálvölgyit, lemegy az én kis proli szintemre is!

gyuri 2008.06.15. 16:41:48

idétlen. humortalan, a legjobb poénja évek óta az hogy "WAZZE"

morpho 2008.06.15. 16:49:09

"Persze, lehet, hogy ez csak nekem jutott eszembe és senki másnak."
Ez tényleg csak neked jutott eszedbe és senki másnak.A kertévék meg magasról szarnak rá,hogy ki van kormányon.

Laca 2008.06.15. 16:50:02

Összeesküvés elméleteket gyártani jó, sőt posztba, vagy postba való, kinek hogy tetszik. Ámbár az esetek nagy részében egyszerűen tutyimutyiságról, vagy valamilyen más, negatívnak minősíthető emberi tulajdonság megnyilvánulásáról van szó. Lefordítva, tán valaki potentátnak beszóltak és ez úgy baszta a csőrét, hogy letilthatta a műsort, vagy egyszerűen nem adott pénzt a megvásárlására, vagy csak voltak olyan mulyák, hogy elfelejtették megvenni.
Lehet, hogy van mögötte, politika, de szerintem kár a megtalálásához a mikroszkópot kivenni a szekrényből.
Persze ebben az átkozott túlpolitizált társadalomban ez a fajta gondolkodásmód nem is olyan idióta, mint rendesen.

nbcee 2008.06.15. 16:50:06

Bolhából elefánt.

User1 2008.06.15. 16:50:34

Él még a Gálvölgyi?

hakkni · http://hakkni.crpl.hu 2008.06.15. 16:52:22

Nyilván, az RTL foglalkozik ilyesmivel. Nem volt anno Grespik szivatás sem, sőt Orbánon sem ugráltak 2002-ig.

Asidotus 2008.06.15. 16:58:09

És az nem lehet, hogy az RTL KLUB nem kis pénzből elindított csatornáit akarja valahogy vonzóvá tenni?

Bierkampf 2008.06.15. 17:03:03

A megfejtés : nézettségi adat. Ki a fene nézé? HETI H-t sem véletlenül 11 körül adják. Nem sokn nézik. EZÉRT rakták át egy tematikus csatorára a G. szbulit

sergio 2008.06.15. 17:08:09

Szerintem nem ennyire bonyolult a dolog. Tételezzük fel, hogy igazad van! Ezt nagyon könnyű megoldani, mert akkor csinálnak egy műsort a Gálvölgyiről meg egyet vmi jobbosról is, ennyi.
De! Azért ne sajnáljuk már szegény Gálvölgyit! Amikor beszállt a heti hetesbe, akkor tudhatta, hogy elkötelezi magát egy irányba. 6-8 éve elég nagy pénzt szakít ebből. Most majd X évig nem fog annyit. (Bár szerintem eléggé várják ők a Fidesz-kormányt, hogy ne a sajátjaikat kelljen anyázni - bár ezt nem is igazán teszik.) Szóval ez így működik. Ami nem jó, de sajnos ez van. Ebben mindkét oldal hibás! Amúgy meg nem kéne totálisan elfogult (hivatalosan) szórakoztató műsort adni.

2008.06.15. 17:25:34

mista nem értelek minek nézed, foglalkozol ezzel?
"Hiába is próbálom nem politikai oldalról megközelíteni"
jajj de unom már ezt, figy ha valoban komolyan gondolnád ezt akkor nem is irnád le. én spec tényleg semleges vagyok politikával szemben, valással is, és nem is folgalkozok ezzel hogy mi mszp mi fidesz, a kérdés az még mindig: MINEK NÉZITEK, HA UTÁLJÁTOK egészet? én spec egész rtlklubot,tv2 t kerülöm mert nem tetszik egyikse (feltételezem van legalább 40 tvadod, lehet mást választani, vagy 1x ki lehet kapcsolni a fénydobozt)

Új Nick 2008.06.15. 17:28:33

Szerintem nem tudhatta. A Fidesz '98-as győzelmében a Heti hetes tocsikozása is masszívan benne van. De aztán jözz a FIdesz, és híresen kiváló médiapolitikájukkal (aki nincs velünk az ellenünk van) berágtak a grespikezésre, tokajozásra, kőbányázásra. Aztán már ment minden a maga útján. És lőn 2002 és a Fidesz elgondolkodhatott rajta, hol kúrták el. Persze Kövér interpretációjában az egész média ellenük volt, és ez akkor már így is volt, de ezért a FIdesz sokat tett. Nem mondom, hogy kiegyensúlyozott figurák vannak a 7i7-ben, Havas és Verebes próbált még egyensúlyozni valamennyire, amióta ők nincsenek, a többiek balról előzik Bolgár Györgyöt. És ezzel kaptak 6-8 jó évet. Mostanágig.

A retek klub eddig is próbált egyensúlyozni, Fábrynak kéthetes ciklusokkal is több nézője van, mint a 7i7-nek, és igaz, hogy arányában kisebb a politika a műsoridőben, de azért az a kevés elég töményen ki van töltve...

Arra még nem gondoltatok, hogy mondjuk a gálán olyanok is ott lehetnek, akik a retek klub számára nem is léteznek, vagy tilos megjelenniük?

Invictus 2008.06.15. 17:33:32

A heti hetes 98 őszén indult, kifejezetten az Orbán-kormány ellen, ez volt a "nagyágyúk" szándéka. Verebes valahol nyíltan beszélt is erről, anno. Ennyit a "heti hetes tocsikozásáról". A többivel kb. egyetértek.

Tűzvillám (törölt) 2008.06.15. 17:41:10

off
zé, az nem megoldás, ha valamivel nem foglalkozunk. Tök jó, hogy te magasról szarsz mindenre, de szerintem annyira ne legyél büszke rá. Ráadásul leszállhatsz a magas lóról, nem hiszem, hogy te vagy a faszagyerek,azzal, hogy kikapcsoltad a tévét.
Ha te nem tévézel, akkor másnak ne is legyen igénye a normális tévézésre, ne beszéljen senki a problémákról? Képzeld, nemcsak olyan emberek vannak, mint te, akik mindennek hátat fordtanak. Adott egy probléma, és sokan szívesen beszélnek róla, felvetnek megoldásokat, elméleteket. Ne aggódj értünk, nekünk nem rossz ezekről a dolgokról beszélni, nem kell megmentened minket.
Én azt nem értem, te minek foglalkozol ezzel a poszttal, ha amúgy nem érdekel a téma? Idejössz, és megpróbálsz másokat lebeszélni arról, hogy érdekelje őket valami? Kapcsold ki a számítógéped is, és menj el remetének.

Tűzvillám (törölt) 2008.06.15. 17:46:42

Hogy a témához is szóljak: régen szerettem Gálvölgyit, de sajnos nem tudok jó szívvel gondolni rá. Nem is elsősorban a HH miatt, hanem a mostani Gálvölgyi Show-k miatt, amiknek a színvonala borzalmas. Látszik, hogy egy újabb bőrt akartak lehúzni valamiről, amiből rég kifogyott a szufla.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy az egész munkássága miatt megérdemelte volna, hogy normálisan felköszöntsék, és furcsának találom, hogy leadják a műsort, de egy isten háta mögötti csatornán, amiről most hallottam először.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.15. 17:51:21

A heti hetes 1999 őszén indult...
Egyébként szereem, amikor olyan mondanak brutál hülyeségeket valamiről, akik csak távolról ismernek olyanokat, akiknek a szomszédai nézik.

execute 2008.06.15. 17:53:07

új nick! A Hetihetes már a Fidesz győzelme után indul. És ha vennéd a fáradtságot és beleolvasnál az index fórumán a HetiHetes topic első hozzászólásaiba, láthatnád, hogy már a második adás után feltűnt mindenkinek, hogy kissé vehemensen támadják a Fideszt. Ez volt a feladatuk, és a komcsik/libsik azóta is ezt nyomják. Úgyhogy a Fidesz joggal rágott be.


A postolónak: a retekklub szerinted mit csinált 98-2002 között? Talán dörgölőzött a hatalomhoz???? (a Fideszhez? Ugyanmár) Érdekes, hogy akkoriban még voltak tényfeltáró műsorok. A TV2 Naplója is nyomatta a "leleplezéseket". De ma mi van??? A Zushlag-ügy hangfelvételével a tulajdonos bejárta az összes médiát, (az index.hu-t is) és szartak tőle megvenni. Egyedül a kábeltévés HírTV áldozott rá. A Naplós szarjankók meg a rejtett kamerát már nem politikusok leleplezésére használják, hanem szemetelő fiatalokra. Amikor Veres János fellökött egy riportert, azt a TV2 kamerája véletlenül rögzítette.

www.youtube.com/watch?v=xlWWx9-ULpg

Mégsem merték leadni. Inkább eladták a HírTV-nek, hogy adják le ők. Ez a mai demokrácia. Senkiházi libsi médialobbi.

Bierkampf 2008.06.15. 17:53:57

Before
WAHAHAHAAAHAAAA kérlek oktass minket!

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.06.15. 17:55:49

És a reggeli kávéban a zacc mit jövendölt?

dinoszaurusz 2008.06.15. 18:06:56

Gálvölgyinek lehetett volna annyi esze, hogy megmarad a szórakoztatás keretein belül. Azzal, hogy a politikai humort kipróbálta és kiderült, hogy ez nagyon nem megy neki, rá is igazzá vált: aki a korpa közé keveredik, azt megeszika disznók. Ő kicsit tovább ment, a disznók közé keveredett. Megérdemli.

scsaba1 2008.06.15. 18:17:28

A lényeg, hogy erről is a zorbán tehet.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.06.15. 18:17:45

Majd összbojulnak Farkasházyval és magukban mulatnak. Ne csináljunk már nagyobb hírverést, mint amit érdemel.
Az tuti, hogy Bajor Imrét már csak a ravatalozóban köszönthetjük fel 60 éves korában, amennyiben hinni lehet az alkoholizmus májra gyakorolt hatásában.

cseszneki 2008.06.15. 18:26:05

Tele van a hócipőm az mszp-vel és az szdsz-el. Húzzanak el a retekbe és kb. 150 évre hibernálják magukat, de romoljon el a hűtőszekrény.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.15. 18:36:09

Nekem meg tele a hócipőm az mszp-vel. az szdsz-szel, a fidesszel, az mdf-fel, meg a többi bohóccal is, mindegyik lője főbem aztán kaparja el magát az első alkalmas helyszinen.
És?

tevez 2008.06.15. 18:42:11

Before Te olyan sötét vagy mint a raklap!! Menj már innen a francba.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.15. 18:46:49

Tevez, meg vagyok hatva a lehetőségtől! Melyik irányba indulhatok?

lee 2008.06.15. 18:51:51

Miért kéne valakinek is a születésnapját az RTL Klubon ünnepelni ?
Talán korábban is történt ilyen?

Ha már születésnap, akkor már inkább Gyurcsány Ferenc születésnapját kéne közvetíteni, mint a haza bölcse és reformere, ő az aki megérdemli és nem a Gálvölgyi.

A következő Fókusz napi kérdése : Ön Gyurcsány Ferenc vagy Gálvölgyi János születésnapját nézné e meg?

Panelproli 2008.06.15. 18:55:14

Súlyos gondok ezek, lássuk be, mármint hogy nem volt felköszöntve rendesen a nemzet Humoros Embere. A "Magyar Benny Hill" utoljára kb. húsz évvel ezelőtt volt vicces. Ha jól emlékszem. Akkor kellett volna köszönteni.

Bierkampf 2008.06.15. 18:56:21

Before ,ha javasolhatnám a PICSÁBA!:)

dr. Erika Zangolna 2008.06.15. 19:01:16

emlékszem, valamelyik szennylap, asszem a blikk kezdett el 2006-ban a választások előtt hasonló helyezkedési okokból az orbán családdal intenzíven foglalkozni. rá is baszott keményen.

Francois Pignon 2008.06.15. 19:03:39

Biztos a politika...
Melyik előadóművésznek volt bármikor is születésnapi műsora bármelyik nagy kertévén?

Szvsz Gálvölgyiből az is sok, mai most van az RTL-en. Ha szerencsétlenségemre belenézek a műsorába, rendszerint a reklám-parodizálás magasságaiban jár. Ez már egy általános iskolai műsorban is kevés.

Pszt! 2008.06.15. 19:07:38

Manapság minden idióta csinálhat blogot. Nem volt jobb dolgod mostanság?

dr. Erika Zangolna 2008.06.15. 19:07:43

stein: van, akit konzervál a szesz. legalábbis mindenkinek van egy ismerőse, akinek volt egy nagyapja, aki tizenöt éves korában ivott utoljára alkoholmenteset, és 90 éves kora után halt meg. no nem májzsugorban, hanem aidsben/motorozás közben. :D

ps: a napi 2 pakk piros szimfi magától értetődő.

Pszt! 2008.06.15. 19:08:36

Hogyan b.szott rá Erika? Most is a legnagyobb példányszámban eladott napilap.

dr. Erika Zangolna 2008.06.15. 19:09:38

kérdezd meg az akkori főszerkesztőt :D

DaveBrubeck 2008.06.15. 19:12:42

Akik politikai nézeteik miatt alpárinak/humortalannak stb. mondják Gálvölgyit, azoknak csak azt szeretném mondani hogy a Gálvölgyi egy elismert parodista és kíváló színész. Ellenben a jobboldal leg"viccesebb" szimpatizánsa az a Fábry aki annyira kiégett szerencséltlen aki csak a elől sáfrány-hátul vonalkódos kakilós-pisilős poénokkal keresi a pénzét. Ebben is jobb a bal :) Szerintem túl van a cikk kicsit logikázva, bár mindent el tudok képzelni a kertévéről, minden esetre Gálvölgyi szenved a show-jában amit 4 éve nem engednek hogy ő írja, és ez a hála érte? Finom. Orbánéknak lehet benyalni, de nincs politikailag korrekt média, csak a hírtévé (:D), ők hajlamosak mindent elfelejteni egy kis plusznyalásért, ha esetleg az mszp győz meg majd akkor úgy is mindegy lesz mert ők meg csak simán töketlenül nem haragtartók.

Francois Pignon 2008.06.15. 19:18:32

És persze a miniszterelnök után most Vágó is megmondta, 10 éve az történik az országban, amit a Fidesz akar. Hát tessék, itt az újabb bizonyíték. Hogy a francba hogy nem szüntették meg még a Hetei Hetest?
Vajon ezt a postot is Gréczy Zsolt diktálta? ;)

marosy 2008.06.15. 19:20:11

Ki a fasz az a gÁLVÖLgyi?

dr. Erika Zangolna 2008.06.15. 19:20:39

a heti hentesbe majd szépen odarakják pozsonyi bucót meg kerényi imit a jobb karéjba

Panelproli 2008.06.15. 19:33:34

Gálvölgyi: Kapcsoltam. Ez még egészen zseniális:

www.youtube.com/watch?v=fXMN-rYjTno

Ma már nem nem egészen zseniális, sajnos. Az ember nem lehet egész életében, folyamatosan zseniális.

execute 2008.06.15. 21:27:18

DaveBrubeck!

"Ebben is jobb a bal "

Ajánlom neked a hétfőkénti Showderklubot. Kőhalmi Zoli, Bödőcs Tibor, Kiss Ádám .... aláznak.

execute 2008.06.15. 23:49:05

Ja! Már 60éves az öreg maszopos?
Már várom "Az én Gálvölgyim" c. emlékműsort. -persze ha így folytatja, akkor azt sem az RTL fogja leadni, hanem az ATV.

sergio 2008.06.19. 23:28:12

Dave!

Fábryval egy lapon nem lehet említeni GJ-t. GJ humortalan (ma már) és roppant demagóg!!! Ezzel semben Fábry.... Na, az humor!!! Az a baj, hogy Fábry eleve humorista, GJ meg egy színész, akinek meg kellett volna maradnia a kaptafánál. Egyébként a német HH-ben vannak mindkét oldal szimpatizánsaiból. Az itthoniban miért nem???? Csak enyi!
süti beállítások módosítása