molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Jön a Stones

2007.03.22. 18:06 mista

Csütörtökön, magyar idő szerint ötkor online sajtótájékoztatón jelentette be Mick Jagger, hogy júliusban Magyarországon is fellép a Rolling Stones - írja a FigyelőNet.

Úgy látszik ez a nap - legalábbis ezen a blogon - arról szól, hogy milyen zenei nagyágyúk jönnek hazánkba a közeljövőben. A Stones amúgy járt már nálunk egyszer, '95-ben, idén pedig július 20-án érkeznek a Puskás Ferenc Stadionba.

A FigyelőNet híre egyébként több érdekes adatot is tartalmaz: például, hogy Jaggerék összesített életkora 253 év, vagy hogy a tavalyi turnén Rióban több, mint egymillió néző előtt zenéltek, és volt olyan koncert, amire akár 3500 fontért lehetett jegyet kapni a netes feketepiacon.
Az öregek a nagy hajtás ellenére, így hatvan felett figyelnek azért az egészségükre is: minden fellépésen akad kéznél egy életmentő elektrosokk-készülék arra az esetre, ha netán leállna valamelyik zenész szíve a buli közepén. Még szerencse!

Már csak arra vagyok kíváncsi, vajon mennyi lesz a belépő - nem a feketepiacon - a budapesti koncertre.

2 komment

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr7249739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.03.23. 11:10:21

Én is áldozok rá, hogy megnézzem a cicanacit, asszem..

Petya 2007.03.26. 12:45:43

a jegyárak a várakozásokon alulmaradtak, első blikkre legalábbis: nem találom a linket, de a pénteki népszabiban olyan 9900-tól mondták, a határ gondolom a "magyar" csillagos ég...
süti beállítások módosítása