molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Hihetetlen nevek jönnek

2007.03.31. 10:03 mista

Worluk blogján hívja fel a figyelmet erre a videóra (LGT-vel nyit a Sziget), és hát tényleg, érdemes megnézni.

A legérdekesebb a felvezetés, amiről többszöri megnézés után sem tudtam eldönteni, hogy vicc ez, vagy mifene. Ha vicc, akkor elég gyenge, ha meg nem, akkor juj. Gyilkosok, Őrültség, meg Vegyi Fivérek. Aha. Haha.
Tovább nézve a videót, a végére kikerülhetetlenül felvetődik a kérdés, hogy vajon mi a fenéért beszélget Betlen János a Szigetről a szervezőkkel, amikor ordít róla a totális inkompatibilitás és közönyösség, valamint az a tipikus, szolid lenézéssel párosított művi értetlenkedés, amivel a nála évtizedekkel fiatalabbak szórakozási formáihoz viszonyul. Mindez pedig láthatóan rettentő kényelmetlen, görcsös hangulatot kelt még a vendégekben is.

Mindenesetre Betlen legnagyobb szerencséje, hogy nem szerepel az idei programban Aphex Twin, Alec Empire, a Daft Punk, a Swayzak vagy a Dublex Inc. Arra meg már tényleg gondolni sem merek, mit mondott volna, ha jön a Groove Armada, Fatboy Slim, a Nightmares On Wax, Kid606, I-f vagy a !!!.

(Jani itt megy házhoz)

3 komment

Címkék: zene tévé hülye haha

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr452908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deftonz 2007.04.01. 20:13:58

hát. mülleréket is fel kéne akasztani imho. ez a szöveg, h a megszorítások miatt lemondanak az állami támogatásról, nagyon nagylelkű, csak éppen azokkal basznak ki, akikre a konvergencia program vonatkozik. vagyis velünk. 1 tetves napijegy 7 ezerért? elővételben?! a magyar művészek díját minimalizálják, merthát úgyis fellépnek a nagy Szigeten. betlen is egy seggfej. de van egy megoldás. nem kell napkeltét nézni. :D
amúgy ez egy tóta w. repost? :)

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.04.01. 23:10:47

nem, irtam egy kommentet worluk blogjara es annyira marha szellemesnek talaltam magam (zenekarnevek), hogy ide is leirtam, kicsit kiegeszitve.

amugy minden evben emelkedett annyit a napijegy ara, mint iden, szoval ez talan a tamogatasorol valo lemondas nelkul is megtortent volna.

ja, es jobb is, ha allami tamogatas nelkul is kepes(?) meglenni a sziget.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2007.04.10. 14:25:50

és jön a !!!. betlen hogy fordítaná? hö-hö-hö?
süti beállítások módosítása