molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Feltámadott poraiból!

2007.06.24. 17:15 mista

Mármint a mistablog 2.0, ami túl van eddigi történetének leghosszabb szünetén. Egy rakás dolog van, amiről lehetett volna elmélkedni itt az elmúlt hetekben, és lesz is, amit utólag előszedek, mégis nagyrészük menthetetlenül szó nélkül marad majd. No, de sebaj, úgyis volt róluk szó más oldalakon, vélhetően az itteni lehetőségeknél amúgy is komolyabb formában.

Az elmúlt hetekben kapott, a folytatásról türelmetlenül érdeklődő kommenteket, leveleket és egyéb üzeneteket köszönöm, jól estek. Dedikált gyermekkori fotót sajnos nem tudok küldeni, ne kérjetek, annak a fiatal házaspárnak pedig, akik rólam szeretnék elnevezni születendő gyermeküket, üzenem, hogy részemről rendben, de azért gondolják meg még egyszer jól!

A továbbiakban mintha mi sem történt volna. Persze azért kommentbe jöhetnek az üdvrivalgások.

1 komment

Címkék: mistablog

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr37104955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.06.24. 18:51:18

akkor üdvrivalgok: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....így jó lesz?
és azért írj is valamit:)
süti beállítások módosítása