molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Énekelj valamit, Májköl!

2007.08.02. 01:00 mista

Tizennégy éve a tévé előtt ülve láttam ezt a műsort, és viszonylag jól megmaradt az emlékezetemben. Érdemes azonban felidézni a részleteket, ekkora gagyit ugyanis még az akkor igen meredek magyar televíziós viszonyok között sem sokan hoztak össze.



Az, hogy '93-ban Friderikusz még a nagyon laza és nagyon extravagáns műsorvezető szerepét játszotta, annak ellenére, hogy mindez mára úgy fest, mintha totálisan idióta lenne (ki állta meg felszakadó röhögés nélkül azt a még Geszti Péter Rapülőkös korszakának emberpróbáló imidzsére is hajazó bézbólsapkát?), még rendben. Tudjuk be ezt az idő múlásának. Arra viszont már nincs mentség, hogy itt az egyik legviccesebbnek szánt elem az, hogy Hasselhoff dodzsemmel érkezik, aztán meg beleszól a beszélgetésbe KITT, vagyis magyarhangja, Versényi László. Haha. Sajnos nem emlékszem, hogy akkor mindezen nevettem-e.

Az egész csúcspontja amúgy, ha jól rémlik, az volt, amikor Friderikusz együtt dodzsemezett Májköllel, az viszont sajnos erről a videóról érthetetlen okok miatt lemaradt. Így meg kell elégednetek azzal, ahogy The Hoff eldalolja, hogy everybody sunshine, everybody fun time.

Ezt a posztot különösen ajánlom VV-nek, cserébe a múltkori Hasselhoff vs. BOC-videóért, ráadásul ez aztán tényleg vicces és szórakoztató. Plusz meglepő és mulatságos, természetesen.

4 komment

Címkék: zene tévé videó haha bekomment

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr48130450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petya 2007.08.02. 11:04:43

az akkoriban rögzített tv-műsorok visszanézve elég gagyinak tűnnek, nem csak a Fridi show-ja, hanem más is. néhány hete pl. régi híradósok vezették a híradókat, s hát valljuk be: a több évtizede - vagy akárcsak a 90-es évek elején - híradót vezető újságírók bizony eléggé nyögvenyelősen és "régivágásúan" prezentálták a mai híreket. AKKOR azokhoz voltunk hozzászokva, manapság meg már a bulvárízű tálaláshoz...

egyébként Hasselhoff playback produkciója az egész show egyik leggyérebb része, szerény véleményem szerint...

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.08.02. 11:39:19

a legjobb friderikusz sapkája, meg az örömükben kipirosodott arccal összenevetgélő over 50 hölgyek, amint teljesen odavannak azért a szép szál májköl nájtért, aki odaáll melléjük énekelni :D vajon osztottak száraz bugyit a szünetben?

Kisvacak 2007.09.02. 09:09:15

hali, sztem, néhány év múlva, ha valaki megnézi a ti kommenteiteket, hogy ti miről írogattatok pont ilyen gagyinak fogják ezt találni. nem is értik majd, hogy mi is az amivel foglalkoztok :D...

sztem igaz hírek meg már nincsenek - csak kozmetikázott nyilatkozatok - meg ilyesmi :( a szemünknek sem lehet hinni, hiszen úgy vágják a műsort ahogy a mindennapi helyzetnek megfelelő.
azt vetítik, amit mindenki látni akar !
süti beállítások módosítása