molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

A nap kérdése, négy - Bogaras a rendszer?

2007.09.13. 13:30 mista

Mostanában már szinte az idegroham kerülget, ha frissíteni akarom a blogomat. Komolyan. Volt például, hogy minden utasítás nélkül a rendszer visszaállított egy korábban mentett, de azóta már felülírt állapotot. És ez csak egy a sok közül. Az is rendszeres mostanában, hogy a blog helyett hibaüzenet jön a szervertől.

Mi a fenéért van tele napok óta mindenféle buggal a blog.hu?

3 komment

Címkék: mistablog napkérdése

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr39164458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomoo 2007.09.20. 07:34:14

Erre csak annyit, hogy nálam néha nem tölti be az oldalad. Amihez ha hozzávesszük, hogy el vagy tűnve, az ember már elgondolkodik rajta, hogy vajon élsz-e még.
(Köszi az sms-t, a sörözésben benne vagyok, csak nemtom neked mikor jó)

Rocko- 2007.09.20. 11:36:06

a legjobb bug, amikor a tegnap esti 10-es kommentemet reggeli hat órára írta be. :D

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.09.20. 17:51:21

Tomoo: igen, írtam ezt is odafent: "Az is rendszeres mostanában, hogy a blog helyett hibaüzenet jön a szervertől." próbálkozni kell, 1-2 frissítés után nekem még mindig betöltötte az oldalt.

ami az eltűnést illeti, csak abban az esetben igaz ez, ha számodra mondjuk az msn-en/skype-on online töltött idő határozza meg a jelenlétet. ha az, akkor valóban el vagyok tűnve, de merem remélni, hogy mégsem ez a mérvadó, pláne, hogy (figyelem: hatalmas kulisszatitok következik a blog egyéb olvasói számára :D) ismered az összes mailcímem, telefonszámom, tudod hol lakok stb. de ha esetleg mégis az msn/skype a mérvadó, akkor azt kell mondanom, bizony te is jól el vagy tűnve, hiszen se tegnap este nem láttalak, se most nem látlak ott. egy-egy :)

amúgy meg ne használjuk légyszives személyes üzenetekre ezt a blogot ezek után se, pláne, mivel rettentően rontja a nehezen felépített über imidzsemet, ha nyilvánosságra hozod például azt, hogy sörözni invitáltalak. még a végén rajongói leveleket fogok kapni idegenektől :DD
süti beállítások módosítása