molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Anyád! A hét mondata

2007.09.23. 18:50 mista

"Göndör István (MSZP) frakcióvezető-helyettes arról beszélt a házbizottság ülésén, hogy a politikusság is főállású munka, és el kell dönteni, hogy megfizetik-e rendesen vagy azt ajánlják a képviselőknek, hogy keressenek mellette más jövedelemszerző tevékenységet - értesült az MTI."

Pofádról a bőr nem sül le?

A teljes cikk amúgy itt olvasható. Kiderül belőle, hogy a helyzet változatlan: drága honatyáink olyankor mindig kurvára egyetértenek, jobb és bal, amikor a saját fizetésükről van szó. Szét kéne már kergetni ezt a végtelenül elpofátlanodott bandát abból a marha nagy épületből mihamarabb. Csak azért nem mondom, hogy dózerolják el az épületet is és hintsék be a helyét sóval, mert nem vagyok Tomcat vagy ilyesmi, ráadásul az épület önmagában szép.

2 komment · 1 trackback

Címkék: politika hülye nahát

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr4174457

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: mouse click on game-bai.com 2018.05.25. 01:05:19

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása