molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Pacsi, Index! Köszi, Ákos!

2007.10.23. 16:10 mista

"Fénysugár a ködben, sziget a végtelen tengeren, havasi gyopár a nagyvárosi élet forgatagában: egy blog, amelyik nem gyúr reflexből zöld gömböcskéket bármire, ami mozog. Hihetetlen, de igaz: létezik ilyen."

E szavak kíséretében linkelte valaki, talán maga Ákos az előző posztomat az akos.hu-ra néhány órával ezelőtt. Gondolom, az Indexen találta, ahol délelőtt a címlapon tanyázott a link pár óráig.

Meghatódtam.

(Ettől függetlenül, ha a legközelebbi adás, amit látok, esetleg szar lesz, természetesen meg fogom írni. :))

3 komment

Címkék: ákos mistablog nahát

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr63204914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZsK · http://www.afganisztan.freeblog.hu 2007.10.29. 22:57:23

Le lehet valahonnan tolteni a musorokat?
Sajnos eselytelen, hogy akar egy reszt is megnezzek, de ilyen kritika utan egyre jobban erdekel.

Akos beszolt Csernusnak? Komoly.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.10.29. 23:14:22

ezt a kérdést leginkább a magyar mtv szájton kellene feszegetni, de amúgy támogatom, mert nekem is komoly erőfeszítéseket kellene tennem ahhoz, hogy minden hétfő, szerda és péntek este tévé előtt tudjak ülni este tíz és tizenegy között, mtv-t bámulva. szóval tényleg lehetne swung-videó szekció azon a jövő év elejére ígért komplett szájton, pláne ha hosszútávon is érdemes lesz nézni a három arc műsorait.

Tomoo 2007.10.30. 04:21:45

én már azt álmodtam, hogy Ákos nem is vezeti tovább.tényleg álmodtam vagy ez tényleg így van? sajnos néha nem vágom akülönbswunget. elmondod mi a real? te biztos jobban képben vagy. köszi
süti beállítások módosítása