molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Az év felfedezettje: Mark

2008.01.23. 23:30 mista

Nem a The Moog, nem is a Magashegyi Underground a jelöltek közül. Nem. Mark.

Hát nem megmondtam, hogy ez az egész egy nevetséges, komolytalan, szánalmas - de persze azért államilag támogatott! - szar?

(A többi díjazottat nem láttam, de ennyi is bőven elég volt.)

UPDATE - 2008.01.26.: Gondoltam linkeket is rakok a posztban megnevezettekhez. Raktam is, és ekkor újabb hasznos infókkal gyarapodtam.

Mark szájtjáról rögtön megtudtam, hogy "Mark csak az iwiw-en van fent (Mark_ néven). A myvip-en és a myspace-en sincs fent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", valamint, hogy nem csak az év felfedezettje lett, de ő lemeze lett az Az év hazai pop albuma is.

Persze közben a másik két zenekar szájtját is linkeltem, de a The Moog oldalán csak olyan infók vannak, mint például ez: "Újabb sikert ért el az I Like You, hiszen nemrég a tengeren túlon is felkerült rotációba a klip, mégpedig az MTVU csatornán. A csatorna az MTV network egyik csatornája és egész Amerika szerte 750 kollégiumban és campusban nézhetik a hallgatók a legfrissebb zenekarok klipjeit. Az MTVU The Freshmen című műsorában, - ami magyarul az egyetemi hallgatók első éveseinek nevét, a "gólyát" jelenti - három hete öt klip közt a mi klipünk is feltűnt. A nézők szavazhattak melyik klip kerüljön be rotációba és köszönhetően Nektek a The Moog győzedelmeskedett, úgyhogy azóta többször is látható volt a klip a csatornán." Az oldal amúgy megemlíti azt a másik tök jelentéktelen dolgot is, amiről az ősszel sokan mások is hírt adtak, miszerint: "A klip mellett a számra is felfigyeltek az Egyesült Államokban, mégpedig a Vészhelyzet sorozat zenei szerkesztői. A BugMusic honlapján legújabb hírek közt számol be arról, hogy az Amerikában is futó sorozat jövő heti epizódjának kísérőzenéjeként köszön majd az I Like You."

Mindezek után azt hiszem teljesen reális a végeredmény. Szürreális.

5 komment

Címkék: zene politika hülye fonogram

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr58309389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jasszgeri 2008.01.24. 13:51:48

amúgy ki a faszom ez a márk?
volt vmi magyar közönségfilmre előadott próbálkozása.
azt sajnos párszor elkaptam klip formájában és talán még a rádióban is annyi ideig, míg rá nem talált a petőfire.
tényleg vicc, h ráerőltetik az emberekre, h ez a hülyegyerek egy magyar popsztár, közben még szart sem rakott le az asztalra. mindenhol ott virít, 10x elmondják, h itt volt a márk is sőt még tt is. egyidőben. mert ő ilyen. és nem is ez a legszomorúbb, nem is ő tehet róla. hanem ez a birka társadalom. az enyém, a tied, a miénk.

Tomoo 2008.01.25. 18:01:35

Te Mista! Ez a Márk gyerek egyre férfiasabb, nem? Mit gondolsz?

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.01.26. 11:40:12

azt, hogy rohadtul sok szabadidőd van :D

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.01.26. 12:47:06

UPDATE!

amúgy még annyit hozzátennék, hogy személy szerint nem vagyok túlzottan oda a the moog zenéjéért, úgyhogy nem a rajongói vagy egyéb hasonló felháborodás szól belőlem, pusztán az objektív tényeket figyelembe véve tartom szánalmasnak, hogy míg mark az év albuma meg felfedezettje, addig ők meg semmi.

ja, itt van a győztesek pontos listája: www.fonogram.hu
erre asszem már nem fecsérlek posztot, felesleges.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.01.26. 13:09:45

ezt azért mégis muszáj:

az év hazai rock albuma
BIKINI - Őrzöm a lángot (EMI)
süti beállítások módosítása