molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Zsenik találkozása a színpadon

2008.01.24. 18:45 mista

Igen ritka, amikor két - egyébként egymástól független - zseni összetalálkozik és együtt létrehoznak valami nagyszerűt, de időnként azért megtörténik. A világnak pedig vannak olyan rendkívül szerencsés pontjai, ahol a halandó ember tanúja lehet egy ilyen találkozásnak, vagy legalábbis a találkozás eredményének. Ilyen volt például a North Sea Jazz Festival tavaly, ahol a jelenkori fekete zene egyik koronázatlan királynője India.Arie (mert a másik kettő ugye Erykah Badu és az utánozhatatlan Lauryn Hill), valamint a nem kevésbé lenyűgöző énekes-gitáros-szájtrombitás Raul Midón léptek együtt színpadra.

Képtelen vagyok nem elragadtatva írni erről: egyszerűen elementáris, még monitoron keresztül is sugárzik belőlük az a megmagyarázhatatlan elemi erő, amit jobb híján csak zsenialitásnak hívunk.

Sajnos Magyarország nem az a hely, ahol egy ilyen találkozás eséllyel létrejöhet. Sajnos Magyarországon elenyésző azok száma, akik ismerik e két géniuszt. Pedig. Hallgasd!





(Midón zsenialitása szóba került már a régi blogomon is, az ottani videó is kihagyhatatlan!)

2 komment

Címkék: zene koncert videó

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr98310309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV · http://balaban.blog.hu/ 2008.01.25. 08:36:54

Hát ez nagyon megható volt így korán reggel :)

Norm 2008.08.28. 18:54:22

helló, sajnos a videó már nem aktív a youtube-on, ha megkérhetlek, légyszi frissítsd egy másikkal, kíváncsi vagyok... thx
süti beállítások módosítása