molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Talmácsi-téma: a másik fél véleménye, a legfőbb tanulság és a legjobb komment

2008.05.20. 23:10 mista

Igaz, a téma eléggé meg lett már rágva, ám ma megjelent a másik fél véleménye is, sőt Talmácsi tarifái is olvashatóak az Indexen. Úgy gondoltam, ezeket linkelem, hátha valaki még nem olvasta. Meg persze azért is, hogy külön felhívjam a figyelmet az utóbbi cikk utolsó bekezdésére, különösen azokét, akik azon az állásponton voltak, hogy a borsos árú és nem módosítható pr-cikkekkel nincsen semmi probléma, sőt, azok profizmusra vallanak.

Egyébként érdekes volt az a rakás komment, ami az előző poszthoz érkezett. Számomra a legfőbb tanulság: a szövegértést emelt óraszámban kéne oktatni az általános iskola első osztályától egészen az érettségiig, mert komoly problémák vannak ezen a fronton.

Ezt a kommentet pedig külön szeretném kiemelni, összességében a legjobb, amit valaha kaptam.

5 komment

Címkék: média index sport hülye cikkajánló iskola mistablog bekomment

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr84479752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lenhardt Ibolya · http://www.rekreator.hu 2008.05.21. 08:00:34

Nagyon rossznak tartom a WCC Kft. hozzáállását Talmácsi un. támogatásához, mert - mint sportújságíró - én többet egyetlen sort sem fogok írni nevezett sportolóról, sőt, egyszerűen elfelejtem. Ezt javaslom mindenkinek, de közben érzem, hogy szerencsétlen Talma ellen dolgozik az a team, aki a segítésére szegődött (volna).

2007-ben egy alkalommal email-ben már én is kaptam egy fura választ tőlük, de nem igazán értettem. (Azt javasolták, hogy vásároljam meg Talma könyvét, 7-8000.-Ft-ért).

Aki újságíró, az tudhatja, hogy sajtópéldány alapján szoktunk egy-egy könyvet ajánlani, nem pedig megvásárolni minden kiadványt. Azt hittem, ebben az esetben valami extra csoda történt, de most látom, hogy sajnos nem, ez egy szokatlan hozzáállás, ami elfogadhatatlan.

azta 2008.05.21. 09:59:04

:D szánalmas :D
a mai magyar sportújságírás szánalmas. szóval előbb teszem le a garasom (milliószor is!!!!) Talmácsi mellett, mint bármelyik 'sportújságíró' mellet :D na meg az ilyen örökös panaszkodásuk....
a tarifák elsődleges célja kezdi elérni a hatását: "én többet egyetlen sort sem fogok írni nevezett sportolóról, sőt, egyszerűen elfelejtem." - a sportújságíró, aki érzelemtől fűtötten megsértődik a sportolóra :DDDD hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.05.21. 10:26:37

a megsértődés valóban nem a legszerencsésebb hozzáállás újságírói részről.

mgabor · http://www.radiomi.hu 2008.05.21. 12:20:50

nem sértődni kell az újságíróknak se, egyszerűen ha nem tetszik a rendszer, szerkesztőségi mítingen szépen megbeszélik, hogy akkor mostantól nem írunk-beszélünk Talmácsiról, illetve kiadnak egy háromsorost, hogy mibe kerülne nekik, hogy foglalkozzanak vele és ezt értelmesebb dologra is tudják költeni, úgyhogy ezúton ők kérnek elnézést az olvasóktól a management helyett is. :)

acetofive 2008.05.21. 15:36:01

mar latom elore, A.J. 40 eves buntetett eletu BP-i lakos, 2 emberen elkovetett sulyos testi sertes miatt a rendorseg letartoztatta. tovabbi informaciokat gipsz jakab ugyved urtol kaphatnak az ujsagirok 5000Ft/perc dijazassal. 10 perces exclusive interju 30e ft-tol. :DDDD

X.Y politikus sajtotajekoztatot tart a rekettyes utcai partszekhazban, belepo 20e Ft, fenykepezogeppel 40e Ft, mozegokep keszites: 100e Ft.

haha.. ezt is csak egy huje digo tudja kitalalni..
süti beállítások módosítása