molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Valami, ami sokkal érdekesebb, mint itt általában bármi

2008.06.15. 18:30 mista

A mindig jólöltözött VV-t ma hajnalban Szeged belvárosában rejtélyes körülmények között összevizezte és összesarazta egy szintén robbant rejtélyes gejzír. Azt tanácsolta, ezt feltétlenül írjam meg itt, mert szerinte ez például sokkal érdekesebb, mint mondjuk amikor azt a szerencsétlen motorost cinkelem, meg mint amit úgy általában ide írok.

Régóta tartó barátságunkra való tekintettel megfogadtam a tanácsát.

2 komment

Címkék: haha mistablog nahát

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr66521610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV · http://balaban.blog.hu/ 2008.06.16. 13:17:11

Hogyha korrektül kifejted a történetet, akkor érdekesebb is, mert így csak egy Pierre Richard film valamielyik gyengébb jelenetére emlékeztet!

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.06.16. 16:54:28

én csak helyet adtam a sztorinak ezen a páratlanul népszerű blogon, plusz felvezettem. részemről ennyi elég is. veled esett a nagy eset, meséld hát el te! az egész világ lélegzetvisszafojtva várja, vajon mi is történt pontosan :)
süti beállítások módosítása