molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Bo$$ Playa

2007.03.22. 13:37 mista

A stricihiphop királya, Snoop Dogg Magyarországra jön. Fellépni. Nem vicc. Tényleg.

Nem szokványos show lesz, hanem - amennyiben jók az információim - egy nagyobb hepaj előtt ideruccan hozzánk, lenyom 4-5 számot (vagy amennyit érez) a Studióban, aztán bulizik ő is, megkóstolja a magyar lányokat, az itteni füvet, meg ilyesmi. Csak lazán. Official Afterparty Tour. Hakni, mondhatjuk úgy is. Vagy szebben úgy, hogy exkluzív klubfellépés.
Mindegy, a lényeg, hogy ehhez mérten a jegyár sem egy fél vagyon, hanem csak négyezer forint.

A fősodros (nemszeretem, hogy óvörgránd) hiphop emszík közül kevés van, akit igazán szívesen hallgatnék meg élőben, és akiről úgy gondolom, érdemes is lenne rá komolyabban pénzt költeni, de Snoop ilyen. Főleg, ha egy normál, nagy show-ról van szó. Jelen esetben kicsit zsákbamacska, ám a semminél jobb. Vélemények?

UPDATE 1: Azóta kiderült, hogy VIP-jegyket is lehet venni (ezen mindig röhögtem), mindössze 35000 forintért. Szinte ingyen.

UPDATE 2: Változtak a dolgok. Hogy miért az van a fenti linken, ami, arról bővebben itt.

9 komment

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr7649600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petya 2007.03.22. 13:53:58

csakis egy hosszabb lélegzetvételű bulira neveznék be. s persze lehetne pár erősítés snoop mögött. mondjuk a jó öreg dr dre vagy akár a csúcsproducer pharell aka neptunes, hogy method manről és redmanről - a két fenegyerekről - ne is beszéljek.:) jókis seggrázós-bólogatós hepaj kerekedne. így viszont ez a 4-5 számos 4 kilós párri nem igazán vonz. elsőre felkaptam a fejemet, de semmi több.

marad nekem a végére egy veretes idézet: "what's my mothaf***kin' name? snoop doggy-do-ooh-ooogg"

str 2007.03.23. 08:01:05

"DRESS TO IMPRESS!!!"

gratulálok.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.03.23. 12:51:44

jaj. ezen picsognak a hiphop.hu foruman is egy csomoan.

beirta valamelyik szervezo, hogy mivel ez egy klubfellepes, lehetoleg az alkalomhoz illoen legyen oltozve a kozonseg, erre az egesz forum lazadozni kezdett, es mar majdnem arrol tanacskoztak, hogy vajon hol lehet frakkot berelni. meg hogy akkor inkabb nem is mennek, hiszen az oltozkodes a stilus resze.

muhaha.

ez az uberfasza nagy magyar hiphop nation, akik csuklobol leszolnak, diszkos kocsognek, meg divatmajom popposnak neveznek barkit, aki nem az apja kiterdesedett, husz eves melegitoalsojaban jar bulizni?

hulyegyerekek.

VV 2007.03.23. 18:39:28

Ezzel a "leszólásellenes" gondolatoddal te is ugyanúgy viselkedsz, mint ahogy ők. De ezzel most én is leszóltalak. Ez egy ördögi kör, vagy inkább a 22es csapdája. Egyszer valaki leszólt valakit, mondjuk a Paradicsomban, vagy a Vereckei-hágónál, és ez azóta tart! azta...

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.03.23. 18:55:46

csak a leszolas oka, az a nem mindegy.

Rocko 2007.03.24. 10:25:07

én Snoop fejét nézném meg, ahogy a sok öltönyös vagy éppen magát niggernek álcázó fehér gyerek ott sokasodik előtte. mindenképpen mulatságos.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.03.24. 12:18:06

sztem olyan fejet vagna, mint ezen a kepen itt fent.

str 2007.03.24. 14:49:13

figyelj ecsém, én olyan messze vagyok a hiphop szubkultúrától, mint egy malibui ház tulajdonlapjától. az általad említett viselkedési patternek, leszólások, és öltözködési stílus sem éppen a sajátom. mindössze ahhoz gratuláltam, hogy egy popkoncertre (igen, az) egy ilyen mondattal invitálni a népeket, meglehetősen paraszt dolog. írják oda, hogy dress code: ez, de ez így "ha suttyó, csóró paraszt vagy, be se jöhetsz, maradj otthon".
ha elit pénzrehugyozós bulit akarnak, akkor meg legyen zártkörű.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.03.24. 18:08:04

nem is rolad szoltak azok a sorok, nyugalom, hanem a hiphop.hu foruman sirankozokrol. olvass bele, tanulsagos.

a szervezok egy tucatszor leirtak, hogy az a megjegyzes a flyeren nem jelent mast, mint, hogy a szakadt ruhaban erkezoket nem fogjak beengedni.
mivel ok jol ismerik a hazai hiphop-arcokat, a sajat kozonseguket, gondolom meg is van az okuk ra, hogy ezt odairtak.
(bar nem ketlem, hogy a studio vezetoi is szorgalmaztak ezt)

sztem a 'dress to impress' amugy teljesen ertheto. ketlem, hogy ennel komolyabb utmutatas kellene.
mellesleg eleg viccesen is nezne ki, ha pontosan felsorolnak, hogy miben oke, es miben nem oke megjelenni.

a tortenet pedig eppen arrol szol, hogy ez nem egy popkoncert, hanem ide jon snoop villogni. egy elitklubba.
nyilvan a szervezok is a leheto legjobb korulmenyeket akarjak neki nyujtani, hatha kesobb ezaltal konnyebben lehetne elcsabitani egy komolyabb megmozdulasra.
süti beállítások módosítása