molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Téo és a csaja: a lehetőség adott

2007.04.28. 17:55 mista

Volt ugye egy vita itt az új Jarre-albumról.

Vita, hah. Hát szóval mindenki, akit ismerek, hallotta az albumot, ráadásul füllel is rendelkezik - a Robi nevű, igen komoly vitakultúrával rendelkező kommentelőn kívül -, az belátta, hogy a Téo & Téa című szám egy fos, és bizony az album sem sokkal jobb összességében.

Gondolom, sokan viszont még nem hallották a lemezt. Vagy azért, mert nem érdekli őket, vagy azért, mert nem volt módjuk rá. Most viszont a Webrádió egyik zenecsatornája, nevén nevezve az elektronikus zenére specializálódott Elektrolit, ezen a héten és a következőn, kétnaponta, este héttől nyolcig egy az egyben leadja az új JMJ-lemezt. Úgyhogy hallgathatja, aki akarja. Legközelebb holnap este héttől lesz, aztán meg majd kedden, és így tovább.

Mindenki eldöntheti, hogy milyen. A lehetőség adott.

4 komment

Címkék: zene rádió elektrolit

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr9264668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV · http://balaban.blog.hu/ 2007.04.28. 22:17:17

Ezt nem értem. Hogyha annyira szar az a lemez mint amennyire a fentebb említett zene bizonyítja, akkor mi a francért kell kétnaponta lejátszani? Ezzel az erővel koncertet is szervezhetnél Zsárnak a Pecsába, ahol meztelenül rohangálnál a színpadon, azt ordibálva, hogy "Halljátok milyen szar!"

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.04.28. 22:38:14

az elektrolit a webradio.hu egyik zenecsatornája, ami átfogóan az elektronikus zenével foglalkozik, és nem az én személyes ízlésemről szól.

jean michael jarre új albumának megjelenése akárhogy is nézzük egy esemény az elektronikus zenében, és jmj-re sokan kíváncsiak, sokakat érdekel, hogy mit hozott össze. talán ezért megy kéthéten át kétnaponta :)

ezen a blogon pedig kapóra jön, hiszen szó esett már korábban róla, most pedig hallgathatja, aki akarja. aztán meg mindenki eldöntheti, hogy nekem vagy fájazigazságrobinak volt-e igaza.

ez az ordibálás és rohangálás a pecsában pedig nem tudom hogyan jött. azt viszont nem is szeretném tudni, hogy miért épp meztelenül képzeled :D

(ja, és mindenkit megnyugtatok, lesz majd szó itt jó lemezekről is.)

Robi 2007.07.22. 09:37:57

Ti sem vagytok ám bunkók, csak alig-alig !

--II--

Ha már szapulod, akkor rendesen csináld : nem michael, hanem michel

agyatlankám

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.07.23. 21:51:35

igen, az ott egy elgépelés, jól vetted észre. ezért az oviban járna is már egy fél pirospont. vagy egy cukorka.

elírtam a nevét (nem posztban, kommentben) szóval így aztán már csakis neked lehet igazad. ez komoly pozíció egy vitában, meg is hátrálok.

nem érzed szánalmasnak hónapokon át óvodás stílusban kattogni azon, hogy egy blogon, ami ráadásul nem is a sajátod, nem értenek veled és a megfelelő tájékozottság hiányából fakadó véleményeddel egyet?

(amúgy meg ne becézgess mert letiltalak a faszba. uff. most aztán kemény voltam :D)
süti beállítások módosítása