molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Inkább hamvasztass!

2007.05.04. 16:30 mista

Elmondtak már szinte mindent erről, de akkor is. Döbbenet, gyalázat, undormány.

Nagyon durván aberrált állatnak kell lenni (vagy engedély nélküli régésznek) ahhoz, hogy valaki temetőből csontokat lopjon. Azt meg már fel sem fogom, milyen agy kell hozzá, hogy ez a valaki mindezt politikai véleményének kifejezése érdekében tegye, és az járjon akció során a fejében, miközben egy lassan húsz éve elföldelt test maradványai, csontok között kotorászik, hogy majd mindjárt flakont ragad és grátiszként felfúj a falra valami izmosat. Vagy még előtte, tökmindegy.

Megdöbbenés és aztán semmi. Tenni ilyesmi ellen nem lehet.

Lehet agyalni, hogy miért most, vajon miért pont azt a testet, miért nem egy másikat (hiszen van ott elég lehetséges célpont), ám az egésznek semmi értelme. Bárhol előfordulhat ez, bármikor: degenerált férgek mindig lesznek.

Úgyhogy innen üzenem minden jelenlegi és jövőbeli potenciális áldozatnak, hogy válasszák a hamvasztást és szórassák szét magukat valahol. Síroknál önkifejezni ugyanis nem új keletű dolog, benne van az ilyesmi a pakliban millió éve. Példákat nem említek, pedig lehetne, legendás rockzenésztől kezdve politikai vezetőig ezer irányból.

Szólj hozzá!

Címkék: politika hülye

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr2270799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása