molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

44 másodperc szex

2007.07.05. 06:30 mista

Hűha, micsoda botrány van itten, kérem!

Az EU filmalapja fogta magát, és készített egy 44 másodperces kisfilmet, feltöltötték a YouTube-ra és azt a címet adták neki, hogy Film lovers will love this! A film arra hivatott, hogy propagálja: Európa (mármint az unió) támogatja az Európai filmeket. Ettől aztán úgy kiakadtak az Európai Parlament konzervatív képviselői, főleg a lengyelek, hogy napok óta áll a bál a videó körül. Merthogy a 44 másodperc szexjelenteket tartalmaz, és azt mondják, ez ízléstelen, kínos, erkölcstelen, miegymás.

Megnézve az egyik képviselő által pornónak nevezett videót, persze rögtön világossá válik, hogy a derék készítők nem mondjuk Rocco Siffredi, vagy Michelle Wild lazább jeleneteinek részleteit vágták egymás után, dicsőítve az európai filmgyártást, hanem fesztiváldíjas, elismert, javarészt nagyszerű művészi alkotásoknak azokat a részeit, amikben teret engednek a szereplők a libidónak. (Amelie csodálatos élete, Lány gyöngy fülbevalóval, Rossz nevelés, Hullámtörés, Fallal szemben stb.)



A videót több mint két millióan látták eddig. Az EU által a YouTube-ra töltött videók közül messze ez a legnézettebb, ami mondjuk a médiafelhajtás miatt nem meglepő, de egyébként sem, tudva azt, hogy a drága európai honatyák mostanáig olyan filmekkel örvendeztették meg az internetet saját YouTube-csatornájukon, mint például az EU és az USA nagy múltú partneri viszonyairól szóló remekmű, vagy a Hírszerző által is kiemelt, hihetetlenül izgalmas videó a cukorrendtartás reformjáról.

Úgyhogy a reklám bejött és bár valóban nem volt megszokott eddig egy ilyen pont az EU-tól, de mégis mi a konkrét probléma, kedves fanyalgó képviselő urak? Az, hogy itten dugnak? Hogy pont ezeket a jeleneteket kellett kiválasztani azokból a remek filmekből? Hát, egyrészt, így működik a reklám, másrészt, ne tessék már ennyire kurva álszentnek lenni. Jó, a lengyeleknek mondjuk elnézhető, náluk túl sokaknak ment durván agyára a római katolikus egyház, na de Európa nagyobbik fele nem ilyen emberekből áll, szóval nem kéne úgy csinálni, mintha ebben a 44 másodpercben valami pedofil kéjgyilkos ámokfutását mutatnák be anatómiai pontossággal.

Dugni az EU igen jelentős része szokott, és szeret is. Ha az európai filmeket is ennyien szeretnék talán a multiplexekben sem félévente adnának egy-egy nézhető filmet.

5 komment

Címkék: politika reklám film videó hülye

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr28111982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocko- 2007.07.07. 20:50:34

azt vágodm h felröhögve konstatátlam: amikor olvastam egy másik blog.hu-s postot, akkor nála oldalt ezt a postot dobta ki ajánlonak.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.07.08. 21:20:19

mégse kommentel lófasz se mostanában.

lófasz 2007.07.09. 00:03:56

sorry, de mostanában túl elfoglalt voltam

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2007.07.11. 20:02:52

le a mulitplexekkel és a képmutató seggfej álszent plázamozimenedzserekkel, akiknek csak a pofájuk jár, de semmit sem tesznek.
süti beállítások módosítása