molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Macskafogó 2 - A sátán macskája

2007.10.10. 22:30 mista



Túl sok hozzáfűznivalóm nincs. Talán csak annyi, hogy nem tartozom azok táborába, akik titkon mindig is remélték, hogy lesz folytatás. Imádtam az első részt, de eszembe sem jutott, hogy folytatni kéne. A készítőknek viszont igen, meg is csinálták, december huszadikán pedig a mozikba kerül. Ha csak fele olyan jó lesz, mint az első, a fent említettek miatt én már nem fogok panaszkodni, de igazából remélem, hogy ha már egyszer nekifogtak, akkor tartják a színvonalat.

5 komment

Címkék: film videó

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr7192851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukac 2007.10.12. 23:40:10

Az eredeti karakterek zseniálisak! Ez is jónak tűnik... Nekem csak ez a korszellem nem tetszik, hogy kell bele varázsige, meg földöntúli csoda... Az első rész hangulatától ez nagyon elüt..... :( Remélem nem szarja majd el az egész új filmet....

Tomoo 2007.10.13. 08:57:59

Akkor én nem is nézem meg az előzetest.. Csak elkúrná fogadjunk! A Simpson családét sem volt érdemes megnézni állítólag, mert csomó poént lelőnek benne.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.10.13. 17:29:46

szerintem ezt nyugodtan megnézheted.

Quentin 2007.12.20. 22:07:58

Elmentünk csoportal megnézni a filmet (átlag 20 évesek), hát nagyon nagyot csalodtunk... Leszögezem h a látványvilág az nagyon jo sztem. Sokkal hangulatosabb kellemesebb mint a mai tucat animacios cuccok. Sztorija sztem nagyon gyenge lett.Teletömték ostoba szovicekkel az egészet amitöl mar a falat kapartuk sokan fél ora utan. Van egy rakás szereplő de mind csak ugy bedobálva. Már a film kb. felétöl a végét vártuk és az oránkat nézegettük... Egy legendas film gyorsan feledhető egyszer nézhető folytatás bármennyie is kampányolnak neki. Szerintem. Az elsö rész kortalan volt. Erre azt tudom mondani, hogy 15 év fölött semmiképp nem vinnék el rá senkit, ikabb egy Lecsot nézzen meg sokkal hangulatosabb és szorakoztatobb. Ha osztályozni kéne akkor 10 ből 5 pontot adnék rá. Kihagyott ziccer. Kár érte.

polcrendszer 2007.12.20. 22:19:32

röviden, tömören: nem találok szavakat. gyakorlatilag a moziban uralkodó néma, ám annál kínosabb csend, és az arcokra kiült döbbenet jellemzi a filmet. Nézzétek meg, mert ilyet még nmee pipáltatok ;}
süti beállítások módosítása