molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Hetek óta dúdolom: Sven Väth - Fusion

2008.02.02. 15:20 mista



Hetek óta szinte minden nap eszembe jut ez a szám, úgyhogy már nagyon itt volt az ideje, hogy kirakjam. Mindig az jut róla eszembe (a Kraftwerk, meg persze a Yello mellett), hogy '98-ban, amikor megjelent Sven azonos című lemeze, kezembe került az akkor még tinibibliának számító Bravo, aminek a rövid, pár mondatos lemezkritikájában nagyon lehúzták, és ha jól emlékszem mindössze két pontot kapott az ötből. A cikk írója azt hiszem külön kiemelte ezt a zenét, mint az egyik legrosszabbat a lemezen.

Nos, maradjunk röviden annyiban, hogy már akkor sem értettem vele egyet.

Amúgy, lehet kapni még itthon Bravót? Venni kéne egyet, egész biztosan marha érdekes dolgokat lehet megtudni belőle. Például, hogy mire gerjednek manapság a tizenkétévesek. Komolyan érdekelne, mert el nem tudom képzelni, hogy ez a Mark, meg a No Thanx komolyan akkora király a köreikben, mint amennyire innen nézve annak tűnnek.

4 komment

Címkék: média zene videó hülye

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr99322142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jasszgeri 2008.02.02. 19:53:11

mivel közép-európai egyik legjobb hosszútávú memóriájával rendelkezem - remélem tanúsítod - hozzá kell tegyem, h nekem már meséltél egy bravos-svenes kritikát 1-2 éve. és akkor a fire-t említetted. :)

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.02.02. 20:07:40

hát akkor, azt hiszem, át kell értékelned a saját memóriádról alkotott elképzeléseidet, ugyanis én ebben az évezredben még csak nem is láttam az említett magazint, márpedig a fire 2002-es, tehát ha meséltem is neked ilyesmit, azt tuti nem ebben a nagyszerű szaklapban volt.

jasszgeri 2008.02.04. 03:20:43

hehe akkor csak szimplán figyelmetlen voltál mert az én memóriám megdönthetelen vélelem.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.02.04. 10:34:50

asszem meg kell növelnem a kommetdoboz méretét. akkora az arcod, hogy lassan nem fogsz beleférni.
süti beállítások módosítása