molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Az a láb nem az Istené ott a kezedben!

2008.03.04. 22:40 mista

Van egy KFT-szám, az a címe, hogy Nem a tiéd, nemrég hallottam a Petőfin. Sajnos nem készült hozzá videó, így nem tudom kitenni, viszont erősen javaslom a beszerzését, mert kurva jó.

Videónak meg itt van az alábbi. A Bankrabló, szintén KFT, elég jó ez is, és annyi köze van az említett másikhoz, hogy ugyan azon az - Éljen a szerelem! című - albumon szerepel. Ehhez valaha készült egy egész jó animációs klip is, de ezt sem találtam sehol, úgyhogy marad a koncertfelvétel a zenekar Indavideo-oldaláról, ahová amúgy nem értem, miért nem pakolják fel a korábbi klipjeiket.

Egyébként a teljes lemezt is nemrég hallgattam meg - pont a Nem a tiéd hatására -, eléggé rendben van az is, szóval a számmal együtt érdemes azt is beszerezni.

Most pedig megírom a Bornainak, hogy hová küldje a reklámpénzt.

2 komment

Címkék: zene rádió koncert videó

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr11383296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petya 2008.05.15. 15:32:56

ma reggel - mi mást, mint a Petőfit hallgatva - tudatosodott bennem, hogy "jé ez a dal a KFT-től van". tényleg kellemes. van valami diszkrét bája, s nagy előnye, hogy nem játszották sz*rrá a kereskedelmi rádiók.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2008.05.15. 17:58:12

na ja, és a burzsoáziához sem köthető közvetlenül. (ejj, mennyire kurva szellemes vagyok)
süti beállítások módosítása