molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Átérzi az Aktív a kislányok fájdalmát

2008.04.18. 20:15 mista

Ej, mit láttam! Néhány perce a TV2-n az Aktívban egy falusi polgárőrről szóló riport(?) futott éppen, aki munkája során állítólag különös figyelmet fordított a környékbeli fiatal lányokra. Igen, úgy. Altestileg. Sőt, állítólag még a saját lányával is fajtalankodott. Azt beszélik. Meg is mutatták a romos épületet, ahol a lányokkal csinálta. Megszólalt a falunépe is: pfuj, csukjákle, hátminemhisszükhogyővolt stb. Szokásos Aktív-stílus két percben.

Ebben eddig nincs is semmi különleges, csakhogy volt zene is a képsorok alatt. Zene, amiből az is kiderült, hogy igen sajátos humora van a műsor szerkesztőinek. Vagy ha nem, akkor valaki erősen mellényúlt. Yonderboi-számok szóltak halkan, különös tekintettel a Splendid Isolation nyitó trekkjére, amiben nem más, mint egy egész gyermekkórus énekli átszellemülten, hogy all we go to hell.

Vagy ez csak szerintem kurvára morbid?

3 komment

Címkék: zene tévé hülye gyerekek

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr81431994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2008.04.19. 11:51:42

Az ilyen morbid poénokért éri meg csak fenntartani a médiabagázst. :D

Rocko- 2008.04.19. 20:45:17

ennél sose rosszabbat.

lepisma_saccharina · http://lulu.com/spotlight/nordlicht 2008.04.26. 20:29:37

LOL. Mellesleg lehet, h direkt volt, hogy gondolkodásra késztessenek minket. A zenei szerkesztő dezertált, és counteractolni akarja a TV butító hatását. Bár ez nem valószínű, de reménykedni azért lehet ^_^

Én egyszer vmi márc. 15-i műsor alá akartam bekeverni (persze titokban) a Pink Floydot, hogy tényleg a szabadság szellemét keltsem fel az ifjúságban, de sajna nem tudtam feltűnés nélkül hozzányúlni az anyagokhoz...
süti beállítások módosítása