molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Miért pont a The White Stripes és miért pont a Seven Nation Army?

2008.06.30. 20:30 mista

Az Eb csoportmeccsei után két dologban voltam egészen biztos. Az egyik, hogy Hollandia megállíthatatlan és megnyeri a tornát, a másik, hogy valamiért az összes meccs összes közönsége folyamatosan a White Stripes Seven Nation Army című számát kántálja. Előbbinél egészen biztos voltam abban, hogy azt is tudom, miért fog így történni, utóbbinál viszont gőzöm sem volt, miért pont azt éneklik megállás nélkül. Egy ideig még azt is gondoltam, hogy talán csak rosszul hallok. Aztán minden kiderült.

Az, hogy Hollandia biztosan nem nyeri meg az Eb-t, már jó régen, az meg, hogy miért az említett szám volt a közönség kedvence, számomra pár napja. A döntő előtt nem bírtam tovább és utánanéztem. Aztán ki is került ide tegnap este a szám. Úgy voltam vele, majd ma leírom röviden az okokat, meg sportvonatkozását is, de beelőzött az Index Zeneblogja, úgyhogy tessék elolvasni ott, mert érdekes.

Egyébként egy cseppet sem lep meg, hogy a közönség folyamatosan alternatív himnuszokat kerít magának az ilyen nagy tornákon, pláne ezen a mostanin. Mert hiszen azt vajon mégis ki a fene gondolta komolyan, hogy Enrique Iglesias és DJ Bobo dalait bárki is igazán magáénak érzi majd?

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: zene sport videó cikkajánló mistablog

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr76547182

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: lealestransportes.com.br 2017.12.08. 01:49:38

Az Ember Aki Legyőzte Gyárfás Tamást - Reflektor

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása