molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Majdnem tök jó címe lett a Bëlga új albumának

2007.09.20. 20:45 mista

Azt írta ma a Quart, hogy jön a Bëlga új lemeze októberben. Annyi már biztos, hogy kevés hiphop lesz rajta, viszont annál több dub "plusz még több egyéb stílus, egészen az esztrádig", ami nem tudom milyen lesz, de jól hangzik.

Egy ideig úgy volt, hogy az lesz a címe az albumnak, hogy Készülj fel a hangulatra, ami szerintem tök jól hangzik, de engem nem kérdeztek meg erről, úgyhogy elkövették azt a hibát, hogy végül a Zigilemez cím mellett döntöttek.

Emellett már két számcímről is lehet tudni: az egyik a kissé kedveskedő Szét leszel baszva, a másik pedig a sokkal keményebbnek tűnő Melós. Ez utóbbihoz készül majd klip is, a zenei alapja pedig pörgős drum and bass lesz. Legalábbis a Titusz ezt mondta és ő már csak tudja.

Én már várom, a hülye címe ellenére is. (A Quart teljes cikke itten van.)

1 komment

Címkék: zene bëlga

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr52171802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petya 2007.09.26. 11:26:56

szerintem meg a cím még nem jelent semmit. a tartalom a fontos. én mindenesetre drukkolok a srácoknak, hogy legalább a korábbi albumok színvonalát produkálják a 4. lemezen is.
süti beállítások módosítása