Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

molot navrud - mistablog 2.0

Elmondom, mi van.
Zene, film, média, politika.
Ilyesminden.

Legutóbbi kommentek

Régi blog

Abramovics valódi szándékai: a legdrágább kép igaz története

2008.05.24. 12:40 mista


A múlt héten rekordáron elkelt két festményt a Londonban élő orosz milliárdos, Roman Abramovics vette meg, tudta meg az Art Newspaper. (…) A hirtelen támadt érdeklődést magyarázhatja, hogy Abramovics barátnője, a 26 éves Dasa Zsukova arra készül, hogy szeptemberben galériát nyit Moszkvában.


Írja mindezt az Index abban a cikkben, melyből pár napja kiderült: nem valami ismert gyűjtő, hanem Roman Abramovics vásárolta meg 33,6 millió dollárért (5,5 milliárd forint) Lucian Freud Benefits Supervisor Sleeping című képét, ami így a legdrágább, még élő művész által készített műalkotás címével is gyarapodott új tulajdonosa mellett.

Ez marha jól hangzik, én viszont tudom ám a háttérben megbúvó szörnyű igazságot erről az egész történetről. Művészeti galéria meg igaz szerelem, mi? Lófaszt!

A Bajnokok Ligája döntőjét épp a napokban elbukó Chelsea tulajdonosa egész más miatt költött ekkora összeget az alvó kövér nőt ábrázoló Freud-műre. A vásárlás egy elsőre talán nem olyan könnyen értelmezhető, de kis továbbgondolással annál határozottabb üzenet a milliárdos csajának: drágám, azt remélem, vágod, hogy csak addig vagyok hajlandó rád annyi pénzt elbaszni, amiből vehetnék a csapatomnak még egy Sevcsenkót, amíg reggelente ébredéskor nem egy ilyen nőt látok magam mellett, mint az ott a képen!

Milyen szörnyű, ugye? Igaz szerelem, na persze!

Egyébként van egy másik lehetőség is, amit pár Manchester-szurkolótól (vagy épp Chelsea-drukkertől?) hallottam szerda esti meccs után nem sokkal, de én ebben kevésbé hiszek.

Ez úgy hangzik, mint az előbbi, csak épp ellenkezőleg. A milliárdos eszerint mindig is vonzódott a duci, mi több, durván kövér nők iránt, valamint kórós uralkodási kényszere van a körülötte élő embereken, így Lucian Freud képét koránt sem művészeti galériába, hanem saját hálószobájukba szánja, ezzel próbálja ugyanis rávenni formás kis barátnőjét, hogy mielőbb váljék a képen látható asszonysághoz hasonlatossá. A pénz nem akadály.

Mindenki eldöntheti, szerinte melyik fedi inkább a valóságot, de szerintem a moszkvai galéria és az igaz szerelem sztorija a legkevésbé.

3 komment

Címkék: index sport szex haha

A bejegyzés trackback címe:

https://mista.blog.hu/api/trackback/id/tr27485254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mirejmatyiő · http://www.antikkonyv.hu 2008.05.24. 19:15:12

Tök mindegy, mi a valóság. Van elég pénze, megvette. Vagy befektette:)
süti beállítások módosítása